Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. TD-4650TNWBR

TD-4650TNWBR Professionele thermo-transfer labelprinter met bekabelde/draadloze netwerkverbinding en Bluetooth

Voor hoogwaardige en duurzame labels of bonnen met barcodes tot 112 mm breed met een resolutie van 203 dpi. Met USB, LAN/WLAN, Bluetooth en RS-232C verbindingsmogelijkheden en ondersteuning van gangbare printertalen. De thermo-transfer printtechnologie garandeert afdrukken die lang mee gaan en niet vervagen.

€ 2.796,89 incl. btw € 2.311,48 excl. btw

De TD-4650TNWBR is een industriële, desktop labelprinter speciaal ontworpen voor het printen van labels binnen diverse branches zoals magazijnen, logistiek, retail, gezondheidszorg, laboratoria, horeca en de voedselindustrie. Deze labelprinter maakt gebruik van thermo-transferrollen voor het printen van duurzame labels voor tal van toepassingen. Daarnaast kan de printer ook worden ingezet voor het printen van direct thermische labels of bonnen

Er zijn diverse verbindingsmogelijkheden beschikbaar, zoals USB, LAN, WLAN, Bluetooth en seriële interface. Hierdoor is het zeer eenvoudig om labels te printen vanaf diverse apparaten. De printer is compatibel met zowel Windows®, Mac® als Linux en ondersteuning van mobiele besturingssystemen is mogelijk via  speciale Software Development Kits (SDK’s). Dankzij ondersteuning van de meest gangbare printertalen binnen de industrie kan de TD-4650TNWBR naadloos worden geïntegreerd in bestaande systemen.  Deze labelprinter biedt tevens mogelijkheden om te printen op RFID-labels,  voor identificatie, tracking en beveiliging.

Met hoge printsnelheid tot 203 mm/sec is het mogelijk om zonder problemen grote aantallen labels te printen. Daarnaast is er sprake van optimale flexibel ten opzichte van voorbedrukte labels, omdat er on-demand kan worden geprint. Dit zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie en productiviteit binnen het productieproces.
Er is een breed assortiment aan hoge capaciteit thermo-transferrollen, labelrollen en accessoires beschikbaar, zoals een labelstripper, een snijmechanisme en een externe rolhouder. Zo heeft u de mogelijkheid om de labelprinter volledig aan uw eisen aan te passen.

Kenmerken

  • Gebruiksvriendelijk dankzij 2,3 inch LCD kleurenscherm
  • Ondersteunt thermo-transfer en direct thermische printtechnologie
  • USB, bekabelde en draadloze (Wi-Fi) netwerkverbinding, Bluetooth en seriële verbinding
  • Minder rollenwissels dankzij grote thermo-tranferrollen van 300 meter
  • Hoge printresolutie van 203 dpi voor het afdrukken voor scherpe tekst en barcodes
  • Hoge printsnelheid tot 203 mm/sec

Overzicht

 

Meer productiviteit

Met de TD-4650TNWBR print u zelf hoogwaardige, thermische labels of bonnen tot 112 mm breed. Met een printsnelheid van 152 mm/sec en thermo-transferrollen van 300 meter bent u verzekerd van hoge productiviteit en weinig stilstand vanwege minder rollenwissels.

Eenvoudig in gebruik

Het overzichtelijke 2,3 inch LCD kleurenscherm zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Met  ondersteuning van de meest gebruikte printeralen en beschikbare Software Development Kits is het mogelijk om de labelprinter gemakkelijk te integreren binnen bestaande systemen.

Diverse verbindingsmogelijkheden

Met geïntegreerde USB, netwerk en seriële verbindingsmogelijkheden, kunnen diverse apparaten en applicaties verbinding maken met de Brother TD-4650TNWBR. Daarnaast is het mogelijk om connectie te maken via Wi-Fi en Bluetooth.

Hoogwaardige, duurzame labels en bonnen

Deze desktopprinter biedt een hoge printresolutie van 203 dpi voor het afdrukken van scherpe, gemakkelijk leesbare teksten en barcodes. Zo maakt u keer op keer hoogwaardige en duurzame labels en bonnen.

RFID-mogelijkheden

De TD-4650TNWBR heeft de mogelijkheid om af te drukken op RFID-tags en -labels. Zo kan de labelprinter gemakkelijk ingezet worden voor beveiliging, voorraadbeheer, identificatie of tracking van bedrijfsmiddelen.

Op maat samenstellen

De Brother TD-4650TNWBR biedt een aantal optionele accessoires, waaronder een snijmechanisme, een  labelstripper en een externe rolhouder, zodat de labelprinter op maat samengesteld kan worden om volledig te voldoen aan de eisen van specifieke taken en toepassingen.

Specificaties

Functies en specificaties

Scherm LCD-scherm
Flashgeheugen 128 MB
RAM 128 MB
Technologie Thermo-transfer / Direct thermisch
Bluetooth Bluetooth 4.2
Bluetooth-profielen SPP
Serieel RS-232C seriële poort
USB-poort Type B: USB versie 2.0 (Full Speed) | Type A: USB Host
Bedrade netwerkaansluiting 10/100Base-TX
Draadloze netwerkaansluiting IEEE 802.11 a/b/g/n
Apparaat afmeting (b x d x h) 219 x 191 x 285 mm
Apparaat gewicht 2.5 kg
Adapter Ja
Netsnoer netspanningsadapter Ja
Software voor labelontwerp Bartender Ultra Lite Edition (gratis download)
Netsnoer Ja
Verbruiksartikelen 1“ spindel voor 300 meter | 1“ thermo-transferrol met papieren kern
USB-kabel Ja
Installatiehandleiding Ja
1-dimensionale barcodesymbologieën Code128UCC, Code128 subsets A, B, C, EAN128, Interleaved 2 of 5, Interleaved 2 of 5 with check digit, Code39, Code39 with check digit, Code93, EAN13, EAN8, UPCA, UPCE, EAN and UPC 2 (5) digits add-on, Codabar, Postnet, MSI, MSI with check digit, PLESSEY, China post, ITF14, Code11, TELEPEN, TELEPENN, PLANET, Code49, Deutsche Post Identcode, Deutsche Post Leitcode, LOGMARS
2-dimensionale barcodesymbologieën GS1 DataBar, GS1 DataMatrix, Maxicode, AZTEC, PDF417, QR Code, Micro PDF 417
Labeldetectiesensor Ja
Max. labelbreedte 112 mm
Maximale afdruklengte 25400 mm
Maximale afdrukhoogte 108 mm
Resolutie (dpi) 203
Afdruksnelheid Tot 203.2 mm per seconde
Printertalen FBPL-EZD (EPL, ZPL, ZPL2, DPL)
SDK (Software Development Kit) Ja
Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Accessoires