1. Home Brother
  2. Scanners
A business woman reading a document while sitting at a desk with a scanner to her side in an office environment

Waarom voor een Brother documentscanner kiezen?

Wanneer u papieren documenten wilt digitaliseren of een digitaal archief gaat opzetten, dan heeft u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke documentscanner nodig die over alle mogelijkheden beschikt om dit te realiseren. Brother documentscanners bieden geavanceerde scanfuncties en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Naast geavanceerde scantechnologie leveren wij bij onze scanners gratis scansoftware die voldoet aan de industrienorm. De betrouwbare Brother documentscanners zorgen ervoor dat alle gescande documenten nauwkeurig digitaal worden vastgelegd en opgeslagen op de juiste locatie.

  • Scan A4 documenten, foto's, ID-kaarten en diverse andere documenten
  • Betrouwbare en gebruiksvriendelijke scantechnologie
  • Opslaan, archiveren en delen van gedigitaliseerde bestanden van uitstekende kwaliteit

ADS-2700W

Intelligente beeldverwerking voor slim en efficiënt documentbeheer


Brother documentscanners zorgen voor een efficiënt en gestroomlijnd documentbeheer. Met de ADF technologie (automatische documentinvoer) kunt u een stapel documenten in één batch scannen, of het nu gaat om A4 contracten of plastic kaarten zoals rijbewijzen.  

Brother documentscanners zorgen ervoor dat u papieren documenten in optimale staat kunt opslaan, zodat u niet alleen een goede back-up heeft maar ook een digitaal archief die een grote meerwaarde biedt. Zo kunt u met de OCR functie (Optical Character Recognition) papieren documenten omzetten in bewerkbare digitale tekstbestanden zodat u de teksten kunt kopiëren en aanpassen. Met de optimalisatie software is het onder meer mogelijk om automatisch ponsgaten te verwijderen. Zo bouwt u een overzichtelijk en doeltreffend archief op en worden uw werkzaamheden en stuk gemakkelijker.  

 

Bekijk ons volledige assortiment documentscanners