1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Tapes en labels

Veelzijdige gelamineerde labels

De gelamineerde TZe tapes zijn speciaal ontwikkeld voor Brother P-touch labelprinters en grondig getest om zelfs de meest extreme omstandigheden te weerstaan. TZe labels zijn bestand tegen water, slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen, zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat de labels goed leesbaar zijn en netjes vastgeplakt blijven zitten. Er zijn meer dan 60 verschillende  tapekleuren en -formaten beschikbaar, waaronder gespecialiseerde tapes zoals extra sterk klevende en fraudebestendige tapes.

Bekijk het P-touch assortiment Pro tape assortiment

Pro tapes voor professionals

Strong adhesive tapes ideal for the most demanding environments

Extra sterk klevende tape

Ideaal voor gebruik onder de meest extreme omstandigheden, met 50% meer kleefkracht zodat labels gegarandeerd lange tijd vast blijven zitten op diverse oppervlakken.

Flexible ID tapes specially formulated to wrap securely around wires and cables

Flexibele ID tape

Speciaal ontworpen en samengesteld om rond buizen, draden en kabels te kunnen wikkelen, voor langdurige identificatie.

Heat Shrink tubing for robust cable identification

Krimpkous tape

Sluit naadloos om kabels m.b.v. een heteluchtpistool. Ideaal voor robuuste en langdurige kabelidentificatie.

Security laminated tapes

Veiligheidstape

Laat na het verwijderen een dambordpatroon achter op de ondergrond, zodat fraude gemakkelijk kan worden gesignaleerd.

Duurzame TZe tapes en labels

Gelamineerde TZe tapes van Brother zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en materialen, geschikt voor diverse labeltoepassingen. Dankzij de laminaat laag wordt de tekst beschermd tegen extreme hitte, kou, chemicaliën, vocht, UV / zonlicht en slijtage. Geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis  met een gegarandeerde lange levensduur.

 

Bekijk het assortiment tapes Meer info over Pro tapes

DK labels are available in a variety of sizes

Zelfklevende papieren labels

Onze exclusieve doorlopende DK labelrollen zijn speciaal ontworpen voor de labelprinters uit de QL serie. DK labels kunnen een aanzienlijke kosten- en tijdbesparingen opleveren, omdat het niet langer nodig is om meerdere rollen voor verschillende taken te gebruiken.

Labels en etiketten kunnen namelijk precies op de juiste maat gesneden worden. Zo kunnen er snel en gemakkelijk labels, banners en bewegwijzering tot maximaal 1 meter worden afgedrukt. Er is  tevens een groot assortiment voorgestanste labels verkrijgbaar. Met de speciale DK-22251 rollen is het tevens mogelijk om zowel in rood als in zwart af te drukken, waardoor belangrijke informatie op labels extra opvallen.

Bekijk de QL labelprinters

Labels op maat maken

De zelfklevende papieren labels en etiketten van Brother bieden een efficiënte manier om verzend- en adreslabels te printen. Ze zijn perfect geschikt voor het ordenen en identificeren van orders, mappen, kasten en planken.

Er kunnen labels worden geprint met een breedte van 62 mm tot maximaal 102 mm, die vervolgens precies op het juiste formaat kunnen worden gesneden. Zodoende kan er snel en gemakkelijk worden voldaan aan labeltaken waar specifieke formaten vereist zijn. Er is tevens een grote verscheidenheid aan standaard voorgestanste labelformaten beschikbaar.

Koop originele Brother verbruiksartikelen