1. Home Brother
 2. Brother voor thuis
 3. Hobby en creatie
Woman sat at a table holding a label. The table is covered with paper designs including wreaths and flowers.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Bent u een professionele organizer, opruimcoach of weddingplanner, of wilt u gewoon wat flair en creativiteit toevoegen aan uw dagelijkse leven. Dan heeft Brother een aantal printers en labelprinters waarmee u zelf mooie, stijlvolle materialen kunt maken voor diverse toepassingen en gelegenheden.

Onze producten zijn ontworpen om uw creaties naar een hoger niveau te brengen. Een aantal zaken waar u onze producten voor kunt gebruiken zijn:

 • Het ordenen van uw huis en uw kantoor
 • Hulp bij administratieve taken
 • Het maken van stijlvolle fotoalbums, persoonlijke cadeaus en decoratie voor speciale gelegenheden
 • Creatie van huwelijksuitnodigingen of kaarten en items voor deze feestelijke dag 
 • Het opdoen van een schat aan inspiratie en ideeën via het Brother Creative Center

A blue gift box and ribbon with a gold bow

Print gepersonaliseerde labels en linten

Met Brother P-touch labelprinters en het uitgebreide assortiment labels en linten kunt u uw creaties personaliseren en naar een hoger niveau tillen.

Met onze draagbare labelprinters kunt u elegante en professionele linten en labels maken, precies op het juiste formaat en in de stijl die u voor ogen heeft. Er is een ruime keuze aan verschillende lettertypen, stijlen, kleuren en materialen beschikbaar.

De printer is handig, gebruiksvriendelijk en biedt tal creatieve mogelijkheden, van het maken van gepersonaliseerd trouwbriefpapier, tafelkaarten en cadeauverpakking, tot op maat gemaakte kunst en DIY projecten.

Voor degenen die meer flexibiliteit willen, is de P-touch CUBE het perfecte apparaat. Met deze Bluetooth labelprinter maakt u eenvoudig verbinding met uw smartphone of tablet. Via de Brother Design&Print app maakt u vervolgens zelf ontwerpen die u gemakkelijk en snel kunt afdrukken,  direct vanaf uw mobiele apparaat op de Brother labelprinter. U kunt kiezen uit meer dan 1.000 symbolen en emojis, 23 lettertypen en 61 frames om in uw ontwerp te gebruiken.

Ontdek onze P-touch labelprinters
A camera with five colour photos placed on a table

Maak creatieve materialen in full colour

De Brother kleurenlabelprinter is een compact apparaat dat kan worden gebruikt om mooie gepersonaliseerde foto's, labels en andere items te printen.

Het is ook mogelijk om de afgedrukte materialen te gebruiken in creatieve hobby projecten zoals scrapbooking en bij het creëren van moodboards. Knip de geprinte afbeeldingen en items uit en plak deze direct in je eigen ontwerp, zodat je ze kunt personaliseren en tot leven brengt.

Deze full colour fotoprinter is perfect voor professionele creators en hobbyisten en maakt gebruik van de nieuwste ZINK® Zero-Ink® printtechnologie, zodat een professionele afwerking voor elk project gegarandeerd kan worden..

Of u nu kaarten, cadeauverpakking of decoratieve materialen wilt maken, u kunt altijd uw eigen stempel drukken op het design. Maak snel en eenvoudig uw eigen label ontwerpen in onze gratis Color label editor app en stuur deze draadloos door naar de kleurenlabelprinter.

 

 

Bekijk onze kleurenlabelprinter
Woman attaching ribbons and cards to homemade bunting

Op zoek naar inspiratie?

Het Brother Creative Center biedt vele ideeën, templates en tips over het maken van speciale uitnodigingen, kaarten en feestdecoraties.

Hier vindt u materialen voor elke gelegenheid:

 • Bruiloften
 • Verjaardagsfeestjes 
 • Seizoensgebonden feesten zoals Halloween, Pasen en Kerst
 • Jubilea

Brother Creative Center

Ontdek Brother voor thuis

White outline of a computer monitor on a black background

 

Onze printers, scanners en labelprinters zijn perfect geschikt om te gebruiken binnen uw thuiskantoor, zodat u de meest ideale ruimte kunt creëren om uw werkzaamheden uit te voeren.