Toegevoegd aan mandje

Kenmerken en voordelen

BSI is een open interface platform voor het ontwikkelen van aangepaste print management oplossingen, die naadloos integreren met uw bestaande workflow, systemen en toepassingen. Het is onder andere mogelijk om:

  • Het aanpassen van de display met eigen menu’s en functies
  • Creëer aangepaste scanfuncties voor delen en archiveren van documenten
  • Vergrendelen of vrijgeven van specifieke functies per gebruiker

BSI is beschikbaar voor een brede range van Brother printers en scanners. Voor meer informatie of vragen over de implementatie van deze oplossing binnen uw bedrijf, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Maak krachtige netwerk- of cloudoplossingen met Brother Solutions Interface (BSI).
BSI logo

De Business Solution voor uw bedrijf

Brother Solutions Interface (BSI) is een open interface platform waarmee uw IT-afdeling of een externe developer, custom made oplossingen kan creëren voor Brother printers en scanners. Deze op maat gemaakte print- en scanfuncties kunnen de efficiëntie bevorderen en de workflow stroomlijnen. Daarnaast kunnen er via BSI diverse beveiligingsmogelijkheden worden geïmplementeerd.

Brother Solutions Interface

BSI maakt gebruik van webservice technologie. Dit houdt in dat alle oplossingen worden opgeslagen en uitgevoerd vanaf een lokale of cloud server, in plaats van op elk Brother apparaat afzonderlijk. De server applicatie maakt direct verbinding met alle aangewezen printers en/of scanners en via een reeks XML commando’s kan de gebruikersinterface, in de vorm van het display centraal worden ingericht en beheert. Implementatie en wijzigingen zijn eenvoudig uit te voeren, omdat hiervoor alleen de applicatie op de server bijgewerkt hoeft te worden.

Dit is een zeer efficiënte tool voor bedrijven waar de workflow of instellingen regelmatig moeten worden aangepast voor meerdere apparaten, of voor het beheren van meerdere apparaten op diverse locaties.   

Scanfuncties op maat

Via BSI is het mogelijk om scanfuncties centraal in te richten, te beheren en te controleren. Diverse documentinstellingen kunnen vooraf worden bepaald, zoals kleur/zwart-wit, dubbelzijdig/enkelzijdig en het gewenste bestandstype/grootte en kwaliteitsinstelling. Tevens kan de bestemming van het gescande document ingesteld worden. Zo kan er direct worden gescand naar een map op het netwerk of direct naar een e-mailadres, ftp-server, SharePoint of naar een cloudopslag of eigen web service. Ideaal voor het automatisch archiveren van facturen, pakbonnen en andere documenten of het direct delen van documenten met informatie met diverse medewerkers.  

Het is ook mogelijk om meldingen in het display aan te passen, als ook het startscherm en de functie knoppen. Er kunnen logo’s worden toegevoegd, maar ook afbeeldingen van medewerkers die gekoppeld kunnen worden aan een bepaalde scanfunctie, zoals scan naar e-mail. Dit is zeer efficiënt, bevorderd de productiviteit en ideaal voor een werkomgeving waar een gemakkelijke, overzichtelijke scanoplossing gewenst is. 

BSI locked

Vergrendelen of vrijgeven van functies per gebruiker

Doormiddel van verificatie via een NFC ID-card, pincode of het ingeven van gebruikersnaam en wachtwoord, kunnen functies worden vrijgegeven of vergrendeld. Zo kunnen printmogelijkheden per individuele gebruiker worden beperkt tot alleen zwart-wit of tot een specifiek aantal afdrukken per dag, per week of per maand. Ook kan er per gebruiker een kostenoverzicht gemaakt worden, ideaal voor locaties waar één apparaat wordt gebruikt voor meerdere bedrijven of voor openbare gebouwen.

Aangepaste users interface met custom UI

 

Naast BSI levert Brother een select aantal Custom UI printers en scanners, waarbij het LCD scherm door ons aangepast kan worden naar uw eigen specifieke eisen of wensen. Wij maken voor u een maatoplossing die aansluit bij uw behoeften, zoals:
  • Verwijderen van iconen voor functies die u niet gebruikt
  • Toevoegen van een achtergrond, snelkoppeling of het logo van uw bedrijf
  • Creëren van voorgeprogrammeerde scanknoppen naar specifieke locaties op het netwerk of in de cloud

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Custom UI modellen.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

Integratie met andere printoplossingen


Brother Solutions Interface (BSI) kan geïntegreerd worden met diverse populaire print management- en beveiligingsoplossingen die al draaien bij bedrijven. Dankzij het open platform van BSI is het mogelijk om via een eenvoudig configuratie de kracht van Brother apparaten te koppelen aan reeds  bestaande oplossingen. 

papercut

PaperCut MF

PaperCut MF is een eenvoudige en voordelige software applicatie waarmee u de printers, kopieerapparaten en all-in-one apparaten binnen uw organisaties kunt beheren. PaperCut MF biedt integratie met Brother producten voor het monitoren, beheren en factureren van gemaakte afdrukken, kopieën en scans. PaperCut MF maakt gebruik van de mogelijkheden van Brother Solutions Interface (BSI) en biedt voor Brother modellen die dit ondersteunen een hele reeks aan  toepassingen en functies.

"We hebben snel en gemakkelijk Brother apparaten kunnen integreren met onze print managementoplossing door gebruik te maken van BSI. Deze oplossing is eenvoudig te configureren en zorgt ervoor dat de kostenbeheersingsfuncties van PaperCut beschikbaar zijn op een hele reeks aan Brother modellen."

Matt Doran, CTO, PaperCut Software.

Ga voor meer info naar de website van PaperCut

Y Soft SafeQ logo

Y Soft SafeQ

Y Soft biedt intelligente enterprise oplossingen die organisaties helpen bij het stroomlijnen van printmanagement en scanprocessen. Het Y Soft SafeQ platform wordt gebruikt door bedrijven en MKB-organisaties om zowel digitale als print-workflows te beheren, optimaliseren en te beveiligen.

Gecentraliseerd afdrukbeheer en efficiënte digitale workflows ondersteunen de groei van bedrijven en zorgen dat er voldaan kan worden aan de eisen voor kosten, beveiliging en accountability. Een uitgebreid dashboard zorgt voor administratieve transparantie en volledige controle over de printservices, waardoor geen extra IT resources nodig zijn.

"Bedrijven implementeren digitale transformaties om de productiviteit te verbeteren. Printservices en met name geautomatiseerde scan-workflows, zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere time-to-market opleveren. Onze software is nauw afgestemd op Brother-printers, zodat we de voordelen van print- en scanbeheer wereldwijd aan bedrijven kunnen aanbieden."

Lukáš Manásek, Chief Sales Officer bij Y Soft.

Ga voor meer informatie naar de website van Y soft

ringdale

Follow Me

FollowMe® van Ringdale is een kostenbesparende en veilige printoplossing voor kantoren, banken, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en andere organisaties en bedrijven over de hele wereld. Het systeem is met 5 sterren gewaardeerd door Buyers Laboratory Inc (BLI) en biedt de meeste document outputfuncties binnen kantoor- en mobiele printomgevingen. Met één oplossing beschikken organisaties over beveiligde printmogelijkheden, bescherming tegen het verliezen van data in het digitaliseringsproces van papierendocumenten (Data Loss Prevention), perfecte integratie en kostencontrole op enterprise niveau.

FollowMe® kan worden gebruikt in combinatie met diverse Brother producten via Brother Solutions Interface (BSI) ondersteuning (BSI is een platform waarmee ontwikkelaars van derde partijen aangepaste oplossingen kunnen maken voor een groot aantal Brother modellen). FollowMe is beschikbaar voor alle Brother printers en all-in-one printers die BSI ondersteunen en biedt een verbeterde gebruikerservaring, beveiligd afdrukken, gebruikersregistratie en kostentoewijzing direct vanaf het bedieningspaneel.

qvision

Q-vision

"De integratie van Brother-apparaten met ons print-, kopie-, scan- en fax managementsysteem Q-vision verloopt via de BSI interface. Zo kunnen verschillende apparaten worden aangestuurd. Door het gebruik van Q-vision in combinatie met BSI, zijn apparaten veel gemakkelijker te gebruiken, te onderhouden en te ondersteunen."

Pawel Bielinski, Qube Technologies

Ubiquitech Print Management voor veilig en betrouwbaar afdrukken tegen lage kosten.

“De Ubiquitech Advanced Print Management Solution is geïntegreerd in de Brother printervloot via BSI. Hierdoor krijgen gebruikers de beschikking over een beveiligingsniveau zoals die door banken en nationale defensieautoriteiten wordt geprefereerd. En tevens het gebruiksgemak en betalingsopties voor het openbare printers die gebruikt worden door bibliotheken, hotels en luchthavens.”

Peter Rostrup, Ubiquitech.

Case studies

Brother Solutions Interface (BSI) is door diverse bedrijven ingezet om de productiviteit van hun medewerkers te maximaliseren, de efficiëntie en workflow te verbeteren en de print gerelateerde kosten te verminderen.

mobiprint

"BSI's eenvoudige opdrachtstructuur en intuïtieve instructies zorgen voor een eenvoudig leerproces, zodat er geen noodzaak is om elke keer nieuwe code te schrijven voor verschillende apparaten. Dankzij BSI kunnen we profiteren van lage investering in vergelijking met andere open interfaces."

Glocal Value

FAQ

Brother Solutions Interface
Er zijn geen licentiekosten voor het gebruik van de BSI technologie. Als u zich registreert via ons contactformulier krijgt u alle informatie en benodigdheden over BSI toegestuurd.
BSI is zeer geschikt voor software en systeemontwikkelaars die op maat gemaakte print-, scan- en apparaatmanagement oplossingen willen creëren. Alsook voor eindgebruikers die zelf een applicatie kunnen ontwikkelingen. BSI gebruikt eenvoudige XML-commando’s via webdiensten, die gemakkelijk te leren zijn voor mensen met een technische achtergrond. Toch is het raadzaam om dit aan een developer over te laten. 
BSI kan worden gebruikt voor eenvoudige oplossingen, zoals een ‘one touch’ scan naar het hoofdkantoor of meer geavanceerde oplossingen, zoals het integreren van Brother-apparaten met printmanagement- en documentmanagementsystemen, of voor apparaatbeheer en op maat gemaakte scanoplossingen.
Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met u op.