Kenmerken en voordelen

BSI is een open interface platform voor het ontwikkelen van aangepaste print management oplossingen, die naadloos integreren met uw bestaande workflow, systemen en toepassingen. Het is onder andere mogelijk om:

  • Het aanpassen van de display met eigen menu’s en functies
  • Creëer aangepaste scanfuncties voor delen en archiveren van documenten
  • Vergrendelen of vrijgeven van specifieke functies per gebruiker

BSI is beschikbaar voor een brede range van Brother printers en scanners. Voor meer informatie of vragen over de implementatie van deze oplossing binnen uw bedrijf, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Maak krachtige netwerk- of cloudoplossingen met Brother Solutions Interface (BSI).
BSI logo

De Business Solution voor uw bedrijf

Brother Solutions Interface (BSI) is een open interface platform waarmee uw IT-afdeling of een externe developer, custom made oplossingen kan creëren voor Brother printers en scanners. Deze op maat gemaakte print- en scanfuncties kunnen de efficiëntie bevorderen en de workflow stroomlijnen. Daarnaast kunnen er via BSI diverse beveiligingsmogelijkheden worden geïmplementeerd.

Brother Solutions Interface

BSI maakt gebruik van webservice technologie. Dit houdt in dat alle oplossingen worden opgeslagen en uitgevoerd vanaf een lokale of cloud server, in plaats van op elk Brother apparaat afzonderlijk. De server applicatie maakt direct verbinding met alle aangewezen printers en/of scanners en via een reeks XML commando’s kan de gebruikersinterface, in de vorm van het display centraal worden ingericht en beheert. Implementatie en wijzigingen zijn eenvoudig uit te voeren, omdat hiervoor alleen de applicatie op de server bijgewerkt hoeft te worden.

Dit is een zeer efficiënte tool voor bedrijven waar de workflow of instellingen regelmatig moeten worden aangepast voor meerdere apparaten, of voor het beheren van meerdere apparaten op diverse locaties.   

Scanfuncties op maat

Via BSI is het mogelijk om scanfuncties centraal in te richten, te beheren en te controleren. Diverse documentinstellingen kunnen vooraf worden bepaald, zoals kleur/zwart-wit, dubbelzijdig/enkelzijdig en het gewenste bestandstype/grootte en kwaliteitsinstelling. Tevens kan de bestemming van het gescande document ingesteld worden. Zo kan er direct worden gescand naar een map op het netwerk of direct naar een e-mailadres, ftp-server, SharePoint of naar een cloudopslag of eigen web service. Ideaal voor het automatisch archiveren van facturen, pakbonnen en andere documenten of het direct delen van documenten met informatie met diverse medewerkers.  

Het is ook mogelijk om meldingen in het display aan te passen, als ook het startscherm en de functie knoppen. Er kunnen logo’s worden toegevoegd, maar ook afbeeldingen van medewerkers die gekoppeld kunnen worden aan een bepaalde scanfunctie, zoals scan naar e-mail. Dit is zeer efficiënt, bevorderd de productiviteit en ideaal voor een werkomgeving waar een gemakkelijke, overzichtelijke scanoplossing gewenst is. 

BSI locked

Vergrendelen of vrijgeven van functies per gebruiker

Doormiddel van verificatie via een NFC ID-card, pincode of het ingeven van gebruikersnaam en wachtwoord, kunnen functies worden vrijgegeven of vergrendeld. Zo kunnen printmogelijkheden per individuele gebruiker worden beperkt tot alleen zwart-wit of tot een specifiek aantal afdrukken per dag, per week of per maand. Ook kan er per gebruiker een kostenoverzicht gemaakt worden, ideaal voor locaties waar één apparaat wordt gebruikt voor meerdere bedrijven of voor openbare gebouwen.

Aangepaste users interface met custom UI

 

Naast BSI levert Brother een select aantal Custom UI printers en scanners, waarbij het LCD scherm door ons aangepast kan worden naar uw eigen specifieke eisen of wensen. Wij maken voor u een maatoplossing die aansluit bij uw behoeften, zoals:
  • Verwijderen van iconen voor functies die u niet gebruikt
  • Toevoegen van een achtergrond, snelkoppeling of het logo van uw bedrijf
  • Creëren van voorgeprogrammeerde scanknoppen naar specifieke locaties op het netwerk of in de cloud

 

 

Klik hier voor meer informatie over de Custom UI modellen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen ?

In welke onderwerp bent u geïnteresseerd?:

Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

Partners


Brother printers en scanners werken naadloos samen met print- en documentmanagement oplossingen van derden. Apparaten kunnen tevens gekoppeld worden aan bestaande en al  geïmplementeerde systemen bij bedrijven en organisaties. Kijk hieronder met welke partners wij nauw samenwerken: 

Kofax

Kofax

De samenwerking met Kofax brengt een breed scala van print- en documentmanagement oplossingen binnen handbereik. Omdat Kofax ‘Control Suite’ print-, capture- en outputbeheer integreert in één enkele oplossing.

De Kofax ‘Control Suite’ bevat een aantal toonaangevende systemen zoals Equitrack, Autostore en Outputmanager 

Equitrack
De intelligente follow-me / printbeheersoftware van Kofax Equitrac stelt gebruikers in staat overal en altijd af te drukken en documenten op te halen waar en wanneer ze maar willen. Dit alles terwijl het risico dat privé-informatie bij een printer achterblijft, wordt geëlimineerd en dat verspilling van papier, middelen en tijd door niet-opgeëiste documenten en inefficiënte printworkflows wordt verminderd.  Daarnaast worden gemaakte afdrukken en kosten gemonitord en zijn er vele rapportage mogelijkheden.

Autostore
Kofax AutoStore biedt een manier om alle activiteiten voor het vastleggen van documenten en gegevens centraal te beheren in elke IT-omgeving van een onderneming. Met Kofax AutoStore automatiseert u uw document gestuurde bedrijfsprocessen om kosten te verlagen, operationele efficiëntie, communicatie en samenwerking te verbeteren en naleving van regelgeving te ondersteunen.

Output manager
Kofax Output Manager voegt intelligentie toe aan uw workflows voor documentbeheer en afdrukbeheer. Met de Kofax Output Manager-proces mogelijkheden werken bedrijven als moderne digitaal gerichte bedrijven van morgen door vertrouwelijke informatie veilig te houden, de printefficiëntie te verhogen en compliance risico's te beperken.

 

Meer info over Kofax

Y-Soft-SafeQ-logo

Y Soft SafeQ

Y Soft biedt intelligente oplossingen die organisaties helpen bij het stroomlijnen van printmanagement en scanprocessen. Het Y Soft SafeQ platform wordt gebruikt door bedrijven en MKB-organisaties om zowel digitale als print-workflows te beheren, optimaliseren en te beveiligen.

Gecentraliseerd  afdrukbeheer, pull-printing  en efficiënte digitale workflows zorgen dat er voldaan kan worden aan de eisen voor kosten, beveiliging en accountability. Een uitgebreid dashboard zorgt voor administratieve transparantie en volledige controle over de printservices.

"Bedrijven implementeren digitale transformaties om de productiviteit te verbeteren. Printservices en met name geautomatiseerde scan-workflows, zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere time-to-market opleveren. Onze software is nauw afgestemd op Brother-printers, zodat we de voordelen van print- en scanbeheer wereldwijd aan bedrijven kunnen aanbieden."
Lukáš Manásek, Chief Sales Officer bij Y Soft.

 

Meer info over Y Soft

Papercut-MF

PaperCut MF

PaperCut MF is een krachtige en voordelige printmanagement oplossing waarmee u de printers, kopieerapparaten en all-in-one apparaten binnen uw organisaties kunt beheren. PaperCut MF biedt integratie met Brother producten voor het beveiligen, monitoren, beheren en factureren van gemaakte afdrukken, kopieën en scans. PaperCut MF maakt gebruik van de mogelijkheden van Brother Solutions Interface (BSI) en biedt voor Brother modellen die dit ondersteunen een hele reeks aan  toepassingen en functies.

"We hebben snel en gemakkelijk Brother apparaten kunnen integreren met onze print managementoplossing door gebruik te maken van BSI. Deze oplossing is eenvoudig te configureren en zorgt ervoor dat de kostenbeheersingsfuncties van PaperCut beschikbaar zijn op een hele reeks aan Brother modellen."
Matt Doran, CTO, PaperCut Software.

 

Meer info over PaperCut

scanshare

ScanShare

Scanshare is een krachtige maar toch eenvoudig te gebruiken oplossing die het mogelijk maakt uw papieren workflows, te integreren in uw bestaande document beheersystemen, databases, zakelijke bestandsservers en content-management toepassingen.

Papierverwerking en digitalisering kunnen erg moeilijk en tijdrovend zijn. Scanshare helpt u de efficiëntie te verbeteren door de tijd die nodig is om deze documenten te scannen te verwerken en te archiveren,  te verminderen 

Met behulp van Brother Solutions interface  heeft scanshare een  gebruiksvriendelijke en intuïtieve scanclient ontwikkeld die de gebruikers in staat stelt om belangrijke informatie (variabelen) in te voeren tijdens het scannen, direct op het display van uw multifunctionele apparaat op kantoor.

ScanShare biedt mogelijkheden voor beeldverbetering, conversie naar het gewenste formaat, en het extraheren van gegevens uit een document (tekst, streepjescodes, markeringen enz.). Daarnaast zorgt ScanShare voor verbinding met uw documentsysteem of fileserver, het hernoemen van een bestand en het plaatsen van het bestand op de gewenste locatie.

 

Meer info over ScanShare

ringdale

Follow Me

FollowMe® van Ringdale is een kostenbesparende en veilige printoplossing voor kantoren, banken, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en andere organisaties en bedrijven over de hele wereld. Het systeem is met 5 sterren gewaardeerd door Buyers Laboratory Inc (BLI) en biedt de meeste document outputfuncties binnen kantoor- en mobiele printomgevingen. Met één oplossing beschikken organisaties over beveiligde printmogelijkheden, bescherming tegen het verliezen van data in het digitaliseringsproces van papierendocumenten (Data Loss Prevention), perfecte integratie en kostencontrole op enterprise niveau.

FollowMe® kan worden gebruikt in combinatie met diverse Brother producten via Brother Solutions Interface (BSI) ondersteuning (BSI is een platform waarmee ontwikkelaars van derde partijen aangepaste oplossingen kunnen maken voor een groot aantal Brother modellen). FollowMe is beschikbaar voor alle Brother printers en all-in-one printers die BSI ondersteunen en biedt een verbeterde gebruikerservaring, beveiligd afdrukken, gebruikersregistratie en kostentoewijzing direct vanaf het bedieningspaneel.

qvision

Q-vision

"De integratie van Brother-apparaten met ons print-, kopie-, scan- en fax managementsysteem Q-vision verloopt via de BSI interface. Zo kunnen verschillende apparaten worden aangestuurd. Door het gebruik van Q-vision in combinatie met BSI, zijn apparaten veel gemakkelijker te gebruiken, te onderhouden en te ondersteunen."

Pawel Bielinski, Qube Technologies

Ubiquitech Print Management voor veilig en betrouwbaar afdrukken tegen lage kosten.

“De Ubiquitech Advanced Print Management Solution is geïntegreerd in de Brother printervloot via BSI. Hierdoor krijgen gebruikers de beschikking over een beveiligingsniveau zoals die door banken en nationale defensieautoriteiten wordt geprefereerd. En tevens het gebruiksgemak en betalingsopties voor het openbare printers die gebruikt worden door bibliotheken, hotels en luchthavens.”

Peter Rostrup, Ubiquitech.

Case studies

Brother Solutions Interface (BSI) is door diverse bedrijven ingezet om de productiviteit van hun medewerkers te maximaliseren, de efficiëntie en workflow te verbeteren en de print gerelateerde kosten te verminderen.

mobiprint

"BSI's eenvoudige opdrachtstructuur en intuïtieve instructies zorgen voor een eenvoudig leerproces, zodat er geen noodzaak is om elke keer nieuwe code te schrijven voor verschillende apparaten. Dankzij BSI kunnen we profiteren van lage investering in vergelijking met andere open interfaces."

Glocal Value

FAQ

Brother Solutions Interface
Er zijn geen licentiekosten voor het gebruik van de BSI technologie. Als u zich registreert via ons contactformulier krijgt u alle informatie en benodigdheden over BSI toegestuurd.
BSI is zeer geschikt voor software en systeemontwikkelaars die op maat gemaakte print-, scan- en apparaatmanagement oplossingen willen creëren. Alsook voor eindgebruikers die zelf een applicatie kunnen ontwikkelingen. BSI gebruikt eenvoudige XML-commando’s via webdiensten, die gemakkelijk te leren zijn voor mensen met een technische achtergrond. Toch is het raadzaam om dit aan een developer over te laten. 
BSI kan worden gebruikt voor eenvoudige oplossingen, zoals een ‘one touch’ scan naar het hoofdkantoor of meer geavanceerde oplossingen, zoals het integreren van Brother-apparaten met printmanagement- en documentmanagementsystemen, of voor apparaatbeheer en op maat gemaakte scanoplossingen.
Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met u op.