Toegevoegd aan mandje

BSP-1D300-060 Thermo-transferrol met premium wax/hars, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met wax/hars voor beeldoverdracht in zwart. Geschikt voor printen op gecoat en ongecoat papier, synthetisch papier en kunststof. Hoge printsnelheid en duurzame resultaten. Rol van 300 meter lengte en 60 mm breedte

€ 8,78 incl. btw

€ 7,26 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad Een reseller zoeken

Hoge capaciteit rol met een lengte van 300 meter

60 mm breed

Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht op diverse materialen zoals gecoat en ongecoat papier, synthetisch papier en kunststof

Productinformatie

BSP-1D300-060 Thermo-transferrol met premium wax/hars, zwart

Uitstekende, duurzame printresultaten voor standaard en weerbestendige thermo-transfer labels

Carbon met wax/hars voor beeldoverdracht in zwart

Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol, of andere geschikte materialen

Kenmerken

  • Hoge capaciteit rol met een lengte van 300 meter
  • 60 mm breed
  • Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht op diverse materialen zoals gecoat en ongecoat papier, synthetisch papier en kunststof
  • Uitstekende, duurzame printresultaten voor standaard en weerbestendige thermo-transfer labels
  • Carbon met wax/hars voor beeldoverdracht in zwart
  • Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol, of andere geschikte materialen

Beschrijving

Deze premium wax/hars thermo-transferrol met een capaciteit van 300 meter is ontworpen voor  professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches. De BSP-1D300-060 zwarte thermo-transferrollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte label- of papierrollen.

De premium wax/hars beeldoverdracht methode wordt aanbevolen voor het printen van zowel papieren als synthetische labels en etiketten. Thermo-transfer wax/hars rollen worden vaak gebruikt voor verzendlabels, barcodelabels en farmaceutische toepassingen. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze premium wax/hars thermo-transferrol met zwarte beeldoverdracht, zorgt voor professioneel en  probleemloos printen van labels met een Brother labelprinter die dit proces ondersteunt. Met een lengte van 300 meter gaat deze premium wax/hars thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BSP-1D300-060 thermo-transferrol wordt aanbevolen voor het printen van zowel papieren als synthetische labels, etiketten en andere materialen. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters.
Thermo-transferrollen worden veel gebruikt bij diverse labeltoepassingen binnen verschillen bedrijfstakken, zoals logistiek, gezondheidszorg, voedselindustrie, land- en tuinbouw en detailhandel.  

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.

Terug naar boven