1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Managed Print Service

Geen omkijken meer naar uw printers

Brother Managed Print Service is voor bedrijven de ideale manier om zakelijk printen te regelen. U betaalt alleen per print, zonder dat u vast zit aan een minimum aantal afdrukken. Daarnaast kunt u flink besparen op de printkosten en worden inkt of toner automatisch op het juiste moment geleverd, zodat uw printers nooit stil komen te staan.

  • Drastisch besparen op printkosten
  • Betalen per print, zonder verplichtingen
  • Inkt of toner worden automatisch geleverd
  • Inclusief onderhoud en service op locatie
  • Maandelijks opzegbaar

Ondersteunde apparaten

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Doe onze MPS check.

De voordelen van Brother Managed Print Service

Met Brother Managed Print Service kunt u flink besparen op de printkosten. Omdat u de printer(s) zelf koopt zit u niet vast aan een duur maandelijks lease bedrag, maar betaalt u alleen voor hetgeen u daadwerkelijk afdrukt. 
Brother Managed Print Service is er geen standaard minimum aantal afdrukken vereist, waardoor u nergens aan vast zit. U betaalt alleen voor de pagina’s die daadwerkelijk worden afgedrukt. Zodoende kunt u de printkosten drastisch verlagen.
Met Brother Managed Print Service hoeft u nooit bang te zijn dat er geen inkt of toner in huis is. Wanneer het nodig is bestelt de printer automatisch de juiste verbruiksartikelen en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd.
Service op locatie is standaard inbegrepen in Managed Print Service. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij direct de volgende werkdag (Next Business Day) langs om het probleem verhelpen.
Omdat Brother Managed Print Service Purchase&Click geen lease programma is, kunt u uw contract elke maand zonder extra kosten opzeggen. Omdat u zelf de printers aanschaft blijven deze volledig uw eigendom na beëindiging van de overeenkomst. 
Brother Managed Print Service heeft een recyclingprogramma voor lege inkt- of tonercartridges. Na gebruik stuurt u uw lege cartridge gratis naar ons terug en wij zorgen ervoor dat deze voor 100% gerecycled wordt.   
doelgroepblok1

Ondernemers blog: 

“Ondernemers hebben genoeg van hoge printkosten, cartridges vervangen en niet kunnen printen omdat de printer defect is.”

Lees het blog
doelgroepblok3

Bedrijven blog:

“Print volumes nemen af, maar bedrijven betalen vaak nog steeds dezelfde vaste kosten”

Lees het blog

Printers geschikt voor Brother Managed Print Service

case-study

“Bespaar drastisch op de printkosten met Brother MPS”

Met Brother Managed Print Service kunt u de printkosten flink verlagen en de efficiëntie verhogen. Vele organisaties en bedrijven maken met grote tevredenheid gebruik van Brother MPS. Van kleine ondernemers zoals winkeliers, tandartspraktijken en advocatenkantoren, tot grote kantoren, logistieke bedrijven en organisaties zoals scholen en medische instellingen. 

Voor vragen en een persoonlijk advies over Brother MPS, kunt u het onderstaande formulier invullen. Onze specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
Voorwaarden: Ik ga ermee akkoord dat Brother mijn informatie mag delen met resellers, zodat deze mij namens Brother mogen contacten voor een vrijblijvend advies op maat.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

Veelgestelde vragen over Brother Managed Print Service

Met Brother Managed Print Service kunt u de hardware in de vorm van printers en all-in-one modellen zelf aanschaffen. U betaalt de verbruiksartikelen per afdruk over een afgesproken periode. Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract, waarbij ook aan slijtage onderhevige onderdelen zijn inbegrepen.
U kunt uw printgedrag monitoren via een eenvoudig te gebruiken webportal waardoor u meer controle en een beter overzicht heeft van uw printkosten. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Naast lagere afdrukkosten en een verhoogde productiviteit geeft Brother Managed Print Service ook een stuk rust en duidelijkheid omdat u werk uit handen wordt genomen.
De looptijd van een Managed Print Service overeenkomst is 3, 4 of 5 jaar. U zit nergens aan vast en kunt op elk moment de overeenkomst opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand.
Een ‘Klik prijs’ zijn de kosten voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina’s en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
Een van de belangrijkste voordelen van Brother Managed Print Service is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt, er zijn geen verborgen kosten of 'minimum' aantal pagina’s vereist zoals bij de meeste programma’s. Het is echter wel mogelijk om te kiezen voor een minimum volume, zodat de kosten per pagina verder omlaag gaan.
Het is ook mogelijk om de printers te leasen. Met Leasing betaalt u een vast lease bedrag per maand en profiteert u van voordelige kosten per pagina. Verder wordt alles rondom de printer volledig voor u geregeld. De verbruiksartikelen worden automatisch verstuurd en afgestemd op uw persoonlijk gebruik, zonder dat u vast zit aan een verplicht minimum aantal afdrukken. De onderhoudskosten zijn tevens inbegrepen in de lease. Kijk hier voor meer info over Leasing.

Voor Brother Managed Print Service zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones beschikbaar.

Klik hier voor een overzicht van alle MPS ondersteunde apparaten.

Er zijn enkele PC en netwerkvereisten. Onze officiële Managed Print Service partners kunnen u hierin adviseren.