1. Home Brother
 2. Brother voor thuis
 3. Huis ordenen
Three boxes, folders, a filing drawer and two plants placed on shelves

Maak het ordenen van uw huis minder ingewikkeld

We bieden een ruime keuze aan labelprinters voor papieren en gelamineerde labels waarmee u het dagelijks leven in- en om het huis zoveel eenvoudiger kunt maken.

 • Uitgebreide keuze aan diverse labelkleuren en -formaten - labels maken in vrijwel elke stijl, voor mappen en documenten ordenen met kleurcodering
 • Vereenvoudig administratieve processen – zie in één oogopslag de inhoud van mappen, opslagboxen en planken.
 • Sterk en duurzaam - onze gelamineerde labels zijn speciaal ontworpen om zeer lang mee te gaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze blijven zitten en goed leesbaar zijn zolang als u ze nodig heeft.
 • Draagbare en lichtgewichte labelprinters - klein en gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig en snel te verbinden
 • Labels maken via een PC, laptop of smartphone - met onze labelontwerp-software en vooraf ontworpen templates maakt u labels voor vrijwel alle toepassingen in en om het huis 
 • Garantie - U heeft standaard 2 jaar garantie op al onze labelprinters

Ontdek onze labeloplossingen

Yellow t-shirt with a name label placed inside the collar

Naar school

Onze best verkopende draagbare labelprinter heeft een ingebouwd snijmechanisme en is het perfecte hulpmiddel om uw kinderen goed georganiseerd en voorbereid naar school te laten gaan. Met de verscheidenheid aan lettertypen, symbolen en een gebruiksvriendelijk ontwerp kunt u gepersonaliseerde labels maken voor alle schoolbenodigdheden, zodat items gemakkelijk herkend worden en niet snel kwijt raken. U kunt labels maken voor:

 • Schoolkleding en gymspullen
 • Schriften, mappen, pennen en rekenmachines
 • Lunchboxen en drinkflessen
   

Met de Brother PT-H110 kunt u ook goed leesbare schema's en roosters maken. Print labels in verschillende kleuren om items te categoriseren of onderscheid te maken tussen diverse klassen, leermiddelen en taken.

Met al deze handige functies bent u goed voorbereid op het schooljaar.

Meer over draagbare labelprinters

Two labels with waterproof written on them, submerged in water on a black background

Bestand tegen de elementen

Brother P-touch labelprinters en de bijbehorende duurzame labels zijn ideaal geschikt om u voor te bereiden op de uitdagingen van het buitenleven. Of het nu gaat om het ordenen van campingspullen of sportuitrusting, het markeren van een wandelpad of het labelen van essentiële noodmaterialen, P-touch labels zijn zeer geschikt voor al deze toepassingen en bestand tegen de elementen.

Voor kamperen, schoolreizen en sportuitrusting: P-touch labels zijn perfect voor het labelen van elk soort sportuitrusting en kampeerbenodigdheden zoals tenten en slaapzakken, zodat deze snel en overzichtelijk gebruikt kunnen worden.

Voor wandelen: Gebruik P-touch labels om EHBO dozen en voedselvoorraden te ordenen en om waterflessen te labelen zodat verwisseling voorkomen wordt. De labels zijn verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en zeer geschikt als er een noodgeval plaatsvind, zodat noodzakelijke materialen snel gevonden en gebruikt kunnen worden met de juiste instructies.

Met de draagbare en lichtgewicht P-touch labelprinters is het mogelijk om onderweg labels te printen, zodat u tijdens een reis voorbereid bent om ter plekke labels te maken. Dus als u te maken heeft met extreme temperaturen, vocht of hardhandig gebruik, dan zijn de sterke, duurzame Brother P-touch labels dé oplossing.

Bekijk onze P-touch labelprinters Ontdek ons assortiment duurzame TZe labels

Ontdek Brother voor thuis

White outline of a computer monitor on a black background

 

Onze printers, scanners en labelprinters zijn perfect geschikt om te gebruiken binnen uw thuiskantoor, zodat u de meest ideale ruimte kunt creëren om uw werkzaamheden uit te voeren.