1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Print- en documentmanagment
docflow-security

Geautomatiseerde documentflow en optimale beveiliging

Voor bedrijven en organisaties is het van groot belang dat informatie op het juiste moment beschikbaar is voor medewerkers, partners en klanten. In dit proces is het cruciaal dat toegang tot gegevens alleen aan de daarvoor geautoriseerde persoon wordt gegeven en dat documentbeveiliging optimaal geregeld is.

Met een printmanagement oplossing is het mogelijk om een geautomatiseerde documentflow op te zetten, zodat bestanden eenvoudig bewerkt en gedeeld kunnen worden met meerdere medewerkers, zowel op een lokaal netwerk als in de cloud. Er zijn tevens maatoplossingen mogelijk voor het opzetten van een efficiënt archief, zodat informatie altijd snel is terug te vinden.   

Brother beschikt over een breed productassortiment met geavanceerde print-, document- en beveiligingsoplossingen. Daarnaast werken wij samen met een aantal toonaangevende partners op het gebied van print- en documentmanagement systemen. Vanuit de eisen en behoeften van uw organisatie kunnen wij een passende oplossing adviseren, die de werkprocessen binnen uw bedrijf optimaliseert.

Wilt u informatie of advies over print- en documentmanagement oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Partners


Brother printers en scanners werken naadloos samen met print- en documentmanagement oplossingen van derden. Apparaten kunnen tevens gekoppeld worden aan bestaande en al  geïmplementeerde systemen bij bedrijven en organisaties. Kijk hieronder met welke partners wij nauw samenwerken: 

Kofax

Kofax

De samenwerking met Kofax brengt een breed scala van print- en documentmanagement oplossingen binnen handbereik. Omdat Kofax ‘Control Suite’ print-, capture- en outputbeheer integreert in één enkele oplossing.

De Kofax ‘Control Suite’ bevat een aantal toonaangevende systemen zoals Equitrack, Autostore en Outputmanager 

Equitrack
De intelligente follow-me / printbeheersoftware van Kofax Equitrac stelt gebruikers in staat overal en altijd af te drukken en documenten op te halen waar en wanneer ze maar willen. Dit alles terwijl het risico dat privé-informatie bij een printer achterblijft, wordt geëlimineerd en dat verspilling van papier, middelen en tijd door niet-opgeëiste documenten en inefficiënte printworkflows wordt verminderd.  Daarnaast worden gemaakte afdrukken en kosten gemonitord en zijn er vele rapportage mogelijkheden.

Autostore
Kofax AutoStore biedt een manier om alle activiteiten voor het vastleggen van documenten en gegevens centraal te beheren in elke IT-omgeving van een onderneming. Met Kofax AutoStore automatiseert u uw document gestuurde bedrijfsprocessen om kosten te verlagen, operationele efficiëntie, communicatie en samenwerking te verbeteren en naleving van regelgeving te ondersteunen.

Output manager
Kofax Output Manager voegt intelligentie toe aan uw workflows voor documentbeheer en afdrukbeheer. Met de Kofax Output Manager-proces mogelijkheden werken bedrijven als moderne digitaal gerichte bedrijven van morgen door vertrouwelijke informatie veilig te houden, de printefficiëntie te verhogen en compliance risico's te beperken.

 

Meer info over Kofax

Y-Soft-SafeQ-logo

Y Soft SafeQ

Y Soft biedt intelligente oplossingen die organisaties helpen bij het stroomlijnen van printmanagement en scanprocessen. Het Y Soft SafeQ platform wordt gebruikt door bedrijven en MKB-organisaties om zowel digitale als print-workflows te beheren, optimaliseren en te beveiligen.

Gecentraliseerd  afdrukbeheer, pull-printing  en efficiënte digitale workflows zorgen dat er voldaan kan worden aan de eisen voor kosten, beveiliging en accountability. Een uitgebreid dashboard zorgt voor administratieve transparantie en volledige controle over de printservices.

"Bedrijven implementeren digitale transformaties om de productiviteit te verbeteren. Printservices en met name geautomatiseerde scan-workflows, zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere time-to-market opleveren. Onze software is nauw afgestemd op Brother-printers, zodat we de voordelen van print- en scanbeheer wereldwijd aan bedrijven kunnen aanbieden."
Lukáš Manásek, Chief Sales Officer bij Y Soft.

 

Meer info over Y Soft

Papercut-MF

PaperCut MF

PaperCut MF is een krachtige en voordelige printmanagement oplossing waarmee u de printers, kopieerapparaten en all-in-one apparaten binnen uw organisaties kunt beheren. PaperCut MF biedt integratie met Brother producten voor het beveiligen, monitoren, beheren en factureren van gemaakte afdrukken, kopieën en scans. PaperCut MF maakt gebruik van de mogelijkheden van Brother Solutions Interface (BSI) en biedt voor Brother modellen die dit ondersteunen een hele reeks aan  toepassingen en functies.

"We hebben snel en gemakkelijk Brother apparaten kunnen integreren met onze print managementoplossing door gebruik te maken van BSI. Deze oplossing is eenvoudig te configureren en zorgt ervoor dat de kostenbeheersingsfuncties van PaperCut beschikbaar zijn op een hele reeks aan Brother modellen."
Matt Doran, CTO, PaperCut Software.

 

Meer info over PaperCut

scanshare

ScanShare

Scanshare is een krachtige maar toch eenvoudig te gebruiken oplossing die het mogelijk maakt uw papieren workflows, te integreren in uw bestaande document beheersystemen, databases, zakelijke bestandsservers en content-management toepassingen.

Papierverwerking en digitalisering kunnen erg moeilijk en tijdrovend zijn. Scanshare helpt u de efficiëntie te verbeteren door de tijd die nodig is om deze documenten te scannen te verwerken en te archiveren,  te verminderen 

Met behulp van Brother Solutions interface  heeft scanshare een  gebruiksvriendelijke en intuïtieve scanclient ontwikkeld die de gebruikers in staat stelt om belangrijke informatie (variabelen) in te voeren tijdens het scannen, direct op het display van uw multifunctionele apparaat op kantoor.

ScanShare biedt mogelijkheden voor beeldverbetering, conversie naar het gewenste formaat, en het extraheren van gegevens uit een document (tekst, streepjescodes, markeringen enz.). Daarnaast zorgt ScanShare voor verbinding met uw documentsysteem of fileserver, het hernoemen van een bestand en het plaatsen van het bestand op de gewenste locatie.

 

Meer info over ScanShare

Brother biedt tevens diverse andere Business solutions en services:

team-van-specialisten-1080x700

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Bij Brother denken wij graag met u mee en luisteren aandachtig naar uw behoeften, zodat wij u een professionele oplossing kunnen bieden. Ons team van specialisten heeft ruime ervaring met het implementeren van complexe en veeleisende oplossingen binnen bedrijven en organisaties in diverse sectoren.

Neem via het onderstaande formulier contact op met onze specialisten om uw specifieke eisen en behoeften te bespreken.

Wilt u informatie of advies over print- en documentmanagement oplossingen? Vul dan het contact formulier in en wij zo snel mogelijk contact met u op.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.