Toegevoegd aan mandje

BRP-1D300-110 Thermo-transferrol met premium hars, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met hars voor beeldoverdracht in zwart op labels of papier. Rol van 300 meter lengte en 110 mm breedte, gecertificeerd door Brother International Europe.

€ 32,13 incl. btw € 26,55 excl. btw
Deze premium hars thermo-transferrol met een capaciteit van 300 meter is ontworpen voor  professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches. De BRP-1D300-110 zwarte thermo-transferrollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte label- of papierrollen. De premium hars beeldoverdracht methode wordt aanbevolen voor gecoat en ongecoat papier of labelmateriaal, hoogglans papier en  synthetische materialen.

Kenmerken

  • Hoge capaciteit met 300 meter lengte per rol
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Hars met zwarte beeldoverdracht
  • Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol

Overzicht

Deze premium hars thermo-transferrol met zwarte beeldoverdracht, zorgt voor professioneel en  probleemloos printen van labels met een Brother labelprinter die dit proces ondersteunt. Met een lengte van 300 meter gaat deze premium hars thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BRP-1D300-110 thermo-transferrol met harsoverdracht levert professionele prestaties. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters.

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat  kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.

Toepassing