BRP-1D300-110 Thermo-transferrol met premium hars, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met hars voor beeldoverdracht in zwart. Geschikt voor printen op diverse materialen zoals papier, synthetisch papier, kunststof, nylon en satijn. Duurzame resultaten die bestand zijn tegen hoge temperaturen, krassen, vocht en chemicaliën. Rol van 300 meter lengte en 110 mm breedte.

€ 32,40 incl. btw

€ 26,78 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Hoge capaciteit rol met een lengte van 300 meter

110 mm breed

Hoogwaardige thermo-transfer beeldoverdracht op diverse materialen zoals papier, synthetisch papier, kunststof, polyamiden, nylon en satijn.

Productinformatie

Black thermal transfer ribbon roll

Duurzame printresultaten bestand tegen extreem hoge temperaturen, krassen, vocht en contact met oplosmiddelen.

Carbon met hars voor beeldoverdracht in zwart

Vereist het gebruik van een compatibel labelrol, of andere geschikte materialen

Kenmerken

  • Hoge capaciteit rol met een lengte van 300 meter
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardige thermo-transfer beeldoverdracht op diverse materialen zoals papier, synthetisch papier, kunststof, polyamiden, nylon en satijn.
  • Duurzame printresultaten bestand tegen extreem hoge temperaturen, krassen, vocht en contact met oplosmiddelen.
  • Carbon met hars voor beeldoverdracht in zwart
  • Vereist het gebruik van een compatibel labelrol, of andere geschikte materialen

Beschrijving

Deze premium hars thermo-transferrol met een capaciteit van 300 meter is ontworpen voor  professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches. De BRP-1D300-110 zwarte thermo-transferrollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte label- of papierrollen.

De premium hars beeldoverdracht methode is zeer geschikt voor het printen op verschillende materialen waaronder kunststof, polyamiden, nylon en satijn. Thermo-transfer hars rollen worden deze methode vaak  gebruikt voor textiel labels, medische toepassingen en flexibele verpakkingen. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze premium hars thermo-transferrol met zwarte beeldoverdracht, zorgt voor professioneel en  probleemloos printen van labels met een Brother labelprinter die dit proces ondersteunt. Met een lengte van 300 meter gaat deze premium hars thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BRP-1D300-110 thermo-transferrol transferrol is zeer geschikt voor het printen op verschillende materialen waaronder kunststof, polyamiden, nylon en satijn. Met deze rol bent u verzekerd van hoge printsnelheden en duurzame resultaten op diverse materialen. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters.
Thermo-transferrollen worden veel gebruikt bij diverse labeltoepassingen binnen verschillen bedrijfstakken, zoals logistiek, gezondheidszorg, voedselindustrie, land- en tuinbouw en detailhandel.
Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.
Terug naar boven