Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Brother Earth - Recycleprogramma's

Recycle gratis uw apparaten en verbruiksartikelen

Bekijk de video: Recyclen van brother cartridges

Meest gestelde vragen

Onze recyclecentra kunnen alleen originele Brother toners, inktcartridges, drumeenheden en eenheden voor residu van achtergebleven toner recyclen. Om compatibele verbruiksartikelen van andere fabrikanten of tussenleveranciers te recyclen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven.

Ja, dat kan. Drums vallen onder het recycling programma voor toners. U kunt dus drums verpakken zoals u dat doet voor toners en hetzelfde recyclelabel op de doos kleven.

Brother biedt geen specifiek recycling programma aan voor de TZe tapes.  Aangezien deze voor 80% recyclebaar zijn kunt u ze gewoon met het ander plastic afval inleveren voor hergebruik..

Klanten van overal uit Europa recyclen hun gebruikte producten met Brother. Vóór deze producten onze recyclingcentra in Noord-Wales of Slowakije bereiken, worden ze eerst gecentraliseerd in een opslagplaats in Nederland. De producten bereiken ons zo in een levering, in plaats van in verschillende aparte leveringen. Op die manier verlagen we onze uitstoot die transport met zich meebrengt.

Via onze website kunt u slechts één envelop per keer aanvragen waarin u tot vijf inktcartridges kwijt kunt. Op deze manier willen we vermijden dat er te veel enveloppen op de afvalhoop belanden. Wenst u meer enveloppen aan te vragen, contacteer dan ons (Engelstalige) Brother Recycling team.

Conformiteit

Meer info

Bekijk het volledige recycling proces van een tonercartridge

Onze filosofie

Meer info

Leer hoe we onze verpakkingen optimaliseren om onze impact op het milieu te beperken

Cool Earth

Meer info

Ontdek hoe onze standbytechnologie voor laag energieverbruik werd ontwikkeld