Toegevoegd aan mandje

50 Nieuwsberichten

BLI award

Brother ontvangt twee belangrijke awards voor diverse inkjetprinters

Er zijn twee prestigieuze internationale awards toegekend aan Brother inkjetprinters. Het gaat om de Buyers Lab Award en de iF Design Award. De Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award werd toegekend aan nieuwe Brother printers in de categorie ‘Voortreffelijke all-in-one inkjetprinter voor het MKB’. Daarnaast ontving een aantal Brother apparaten voor het vijftiende achtereenvolgende jaar de belangrijke iF Design Award (2022). De IF Design Award werd dit jaar niet alleen toegekend aan Brother hardware, maar ook aan twee Brother software applicaties voor labelprinters.

TEKLYNX Logo

Brother vergroot professionele labelmogelijkheden door partnerschap met TEKLYNX

Vanaf 18 januari 2022 start de samenwerking tussen labelprinterfabrikant Brother en TEKLYNX, wereldwijde marktleider op het gebied van barcode-softwareoplossingen. De samenwerking maakt het voor bedrijven nog eenvoudiger om barcodelabels te maken en af te drukken. Met het partnerschap worden de labelmogelijkheden van het Brother labelportfolio verder uitgebreid en kunnen organisaties efficiënt professionele labels printen die voldoen aan de industriestandaard.

Logo_NL_Pri_RGB

Brother bevestigt nieuw partnerschap met NiceLabel

Het ontwerpen, opslaan en printen van professionele, duurzame labels is nog eenvoudiger geworden dankzij het nieuwe partnerschap van Brother met NiceLabel. Een wereldwijde ontwikkelaar van ontwerpsoftware voor labels en labelmanagement systemen, die onlangs de krachten bundelde met Loftware. De wereldwijde samenwerking is een nieuwe toevoeging aan het groeiende portfolio van systemen voor het printen van labels en stelt gebruikers in staat snel en efficiënt labels te maken die voldoen aan de industrienorm.

brother

Brother voor het eerst opgenomen in ‘FTSE4Good Index Series’ ESG-investeringsindex

Brother Industries Ltd. heeft via President Ichiro Sasaki aangekondigd dat het bedrijf voor het eerst is opgenomen in de wereldwijd bekende FTSE4Good Index Series ESG investering aandelenindex. De FTSE4Good Index Series zijn opgesteld door de London Stock Exchange Group FTSE Russell. Hierin staan bedrijven vermeld die voldoen aan normen voor het omgaan met milieu (environmental), maatschappelijke (social) en bestuurlijke (governance) aspecten: ESG.

Kofax_brother

Wereldwijde samenwerking tussen Brother International Europe en Kofax ControlSuite ™

Brother International Europe kondigt een wereldwijde samenwerking aan met software producent Kofax®. De samenwerking biedt een geïntegreerde print management oplossing voor een aantal Brother laserprinters, all-in-ones en inkjetmodellen. Gespecialiseerde Brother verkoop- en pre-sales teams zullen in de toekomst Kofax ControlSuite implementeren binnen bedrijven en organisaties zodat deze documenten kunnen beheren, beveiligen en informatiestromen volledig kunnen tracken en managen.

Security---Blog

6 manieren om uw gegevens te beschermen

Met de introductie van de AVG zijn de regels rond privacy strenger dan ooit tevoren. En de gevolgen ernstiger wanneer er geen stappen ondernomen worden om gevoelige informatie te beschermen. Heeft u rekening gehouden met het feit dat uw kantoorprinter een risico zou kunnen opleveren? Het is makkelijk over het hoofd te zien. Printerbeveiliging gaat tegenwoordig over veel meer dan alleen documenten, omdat printers veel meer doen dan alleen maar afdrukken.

Brother-solutions-Interface

Brother Solutions Interface: een wereld van mogelijkheden

De meeste mensen zijn zich niet bewust dat er tijd en geld bespaart kan worden door meer mogelijkheden van scanners, printers of all-in-ones te benutten. Brother Solutions Interface (BSI) biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om aangepaste oplossingen te bieden die passen bij de specifieke eisen van eindgebruikers. Voor developers, IT’ers en interne ICT afdelingen opent dit een wereld van mogelijkheden om de workflow te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Brother printer gekozen als uitstekende kleurenlaser voor het MKB

Gebruikers die voor de Brother HL-L9310CDW kiezen, kunnen er zeker van zijn dat ze een uitstekende printer in huis halen. Deze professionele kleurenprinter voor zakelijk gebruik werd namelijk sterk aanbevolen tijdens de Buyers Lab (BLI) Summer Pick Awards 2017. Buyers Lab is een toonaangevende partij op het gebied van het onafhankelijk testen van printers en multifunctionals en heeft de machine bekroond na beoordeling van het model op waarde, beeldkwaliteit, bruikbaarheid, functies en snelheid.

Brother viert Earth Day op 22 april 2017

Brother viert Earth Day op 22 april 2017

Earth Day (Dag van de aarde) begon in 1970 als een nationale feestdag in de Verenigde Staten om de bewustwording over de omgeving waarin we leven en een duurzame toekomst te vergroten. Het heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijde dag die dient als “strijdkreet en inspiratie voor actie, evenementen en milieubewustzijn over de hele wereld”. Met meer dan een miljard mensen die deelnemen in meer dan 192 landen, is het nu een van de grootste jaarlijkse evenementen ter wereld.

airscouter

Brother introduceert de AiRScouter handsfree display

Brother presenteert een nieuwe manier van werken. De Brother AiRScouter is een handsfree display, ontworpen om het beeld direct in het gezichtsveld van de gebruiker te brengen. Hierdoor kan de gebruiker essentiële informatie zien, terwijl deze beide handen vrij heeft om werkzaamheden uit te voeren. Deze hightech oplossing is uitermate geschikt voor onder meer inspecties met een drone, hulp op afstand en geavanceerde assemblagelijnen.

Zakelijk printen zonder omkijken of lange wachttijden

Technologiebedrijf Brother heeft op 1 juni een nieuwe lijn kleurenlaserprinters voor de zakelijke markt geïntroduceerd. De drie printers en vijf multifunctionals in de nieuwe Business Colour laserserie zijn onderhoudsarm. Door de verschillende opties hoeven gebruikers zeer weinig tijd en aandacht te besteden aan de printer. De grote papierladen en super hoge capaciteit tonercartridges zorgen ervoor dat er, zonder vervelende onderbrekingen of papieropstoppingen, lang achter elkaar geprint kan worden.

Brother heeft primeur met AirPrint ondersteuning op netwerk labelprinters

De draadloze labelprinters van Brother, waarmee geprint kan worden vanaf smartphones en tablets, kunnen nu ook rechtstreeks aangestuurd worden vanaf de iPhone, iPad en iPod touch via AirPrint. De QL-710W en QL-720NW zijn de enige labelprinters voor het kantoor die Apple AirPrint ondersteunen. Daarnaast is er een gratis ‘Air Label Print’ app beschikbaar, waarmee snel en eenvoudig labels ontworpen en geprint kunnen worden.