1. Home
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws

14 Nieuwsberichten

Brother printer gekozen als uitstekende kleurenlaser voor het MKB

Gebruikers die voor de Brother HL-L9310CDW kiezen, kunnen er zeker van zijn dat ze een uitstekende printer in huis halen. Deze professionele kleurenprinter voor zakelijk gebruik werd namelijk sterk aanbevolen tijdens de Buyers Lab (BLI) Summer Pick Awards 2017. Buyers Lab is een toonaangevende partij op het gebied van het onafhankelijk testen van printers en multifunctionals en heeft de machine bekroond na beoordeling van het model op waarde, beeldkwaliteit, bruikbaarheid, functies en snelheid.

Brother viert Earth Day op 22 april 2017

Brother introduceert de AiRScouter handsfree display

Earth Day (Dag van de aarde) begon in 1970 als een nationale feestdag in de Verenigde Staten om de bewustwording over de omgeving waarin we leven en een duurzame toekomst te vergroten. Het heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijde dag die dient als “strijdkreet en inspiratie voor actie, evenementen en milieubewustzijn over de hele wereld”. Met meer dan een miljard mensen die deelnemen in meer dan 192 landen, is het nu een van de grootste jaarlijkse evenementen ter wereld.

airscouter

Brother introduceert de AiRScouter handsfree display

Brother presenteert een nieuwe manier van werken. De Brother AiRScouter is een handsfree display, ontworpen om het beeld direct in het gezichtsveld van de gebruiker te brengen. Hierdoor kan de gebruiker essentiële informatie zien, terwijl deze beide handen vrij heeft om werkzaamheden uit te voeren. Deze hightech oplossing is uitermate geschikt voor onder meer inspecties met een drone, hulp op afstand en geavanceerde assemblagelijnen.

Zakelijk printen zonder omkijken of lange wachttijden

Technologiebedrijf Brother heeft op 1 juni een nieuwe lijn kleurenlaserprinters voor de zakelijke markt geïntroduceerd. De drie printers en vijf multifunctionals in de nieuwe Business Colour laserserie zijn onderhoudsarm. Door de verschillende opties hoeven gebruikers zeer weinig tijd en aandacht te besteden aan de printer. De grote papierladen en super hoge capaciteit tonercartridges zorgen ervoor dat er, zonder vervelende onderbrekingen of papieropstoppingen, lang achter elkaar geprint kan worden.

Brother heeft primeur met AirPrint ondersteuning op netwerk labelprinters

De draadloze labelprinters van Brother, waarmee geprint kan worden vanaf smartphones en tablets, kunnen nu ook rechtstreeks aangestuurd worden vanaf de iPhone, iPad en iPod touch via AirPrint. De QL-710W en QL-720NW zijn de enige labelprinters voor het kantoor die Apple AirPrint ondersteunen. Daarnaast is er een gratis ‘Air Label Print’ app beschikbaar, waarmee snel en eenvoudig labels ontworpen en geprint kunnen worden.