PA-CU-003 Snijmechanisme voor TD-4T-serie

Automatische snijmechanisme voor volledig doorsnijden of half insnijden van labels op verschillende lengtes. Optionele accessoire voor de TD-4T labelprinters.

€ 243,40 incl. btw

€ 201,16 excl. btw

Maak labels op de gewenste lengte

Labels volledig of gedeeltelijk doorsnijden met mooie, zuivere snede

Professionele afwerking

Productinformatie

PACU003  cutter accessory

Door specialist te vervangen

Kenmerken

  • Maak labels op de gewenste lengte
  • Labels volledig of gedeeltelijk doorsnijden met mooie, zuivere snede
  • Professionele afwerking
  • Door specialist te vervangen

Beschrijving

Dit originele Brother PA-CU-003 snijmechanisme voor het volledig of gedeeltelijk doorsnijden van labels, is een vervangingsonderdeel voor diverse TD labelprinters. Het mechanisme moet door een specialist vervangen en geïnstalleerd worden en zorgt keer op keer voor een mooie, zuivere snede en professionele afwerking. U profiteert van optimale flexibiliteit omdat u met behulp van een doorlopende labelrol, op elke gewenste lengte een label kunt maken.

Optionele accessoire geschikt voor de Brother TD-4T labelprinters, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR*, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR*

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Brother PA-LP-003 automatic label peeler installed on a TD-4T series label printer

Snel en comfortabel labelen

De labelstripper is perfect voor alle werkzaamheden waarvoor een professioneel en snel labelsysteem nodig is. De stripper is te gebruiken met diverse Brother TD labelprinters, zodat er voor elke werkomgeving een snelle labeloplossing voorhanden is. Verbeter de productiviteit en stroomlijn  labeltaken binnen diverse sectoren zoals magazijnen, logistiek, retail, gezondheidzorg, laboratoria, horeca en de voedselindustrie.

Deze labelstripper kan door een specialist worden vervangen en geïnstalleerd.

Terug naar boven