Woman on phone in office with Brother inkjet MFC-6935DW in the bacjground

Brother ‘At your side’

Brother werd in 1908 opgericht in Japan en produceert al meer dan 100 jaar technologische producten voor tal van branches. Als moderne multinational met vestigingen in landen over de hele wereld, zijn wij voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om onze klanten te ondersteunen.

Ons "At your side" motto vormt de basis van alles wat we doen. Door de behoeften van mensen  te begrijpen, ontwikkelen we producten, diensten en oplossingen die zowel thuis, als binnen een professionele omgeving, het leven en werk gemakkelijker maken.

We werken aan de ontwikkeling van innovatieve, intelligente oplossingen om toekomstige  uitdagingen het hoofd te bieden en altijd één stap voor blijven. Bijdragen aan de toekomst van volgende generaties, is één van de speerpunten binnen onze filosofie.

We streven ernaar om onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden en waar mogelijk te verminderen. Dit doen we onder andere door ondersteuning van duurzame projecten over de hele wereld. Daarnaast houden we strikt toezicht dat de meest recente milieunormen worden nageleefd in elke fase van de levenscyclus van onze producten. Van onderzoek en ontwikkeling tot productie, transport en recycling.