Toegevoegd aan mandje

BCS-1J150102-121 Voorgestanste, thermo-transfer labelrol – gecoat wit

Voorgestanste labelrol met witte labels van 102 mm x 150 mm en 550 labels per rol, voor beeldoverdracht in combinatie met een daarvoor geschikte thermo-transferrol.

€ 13,20 incl. btw € 10,91 excl. btw

Op voorraad

Deze voorgestanste labelrol met labels van 102 x 150 mm is ontwikkeld voor professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches waar labels worden gebruikt om verzendgegevens, barcodes of andere belangrijke informatie weer te geven.

Kenmerken

  • 550 labels per rol, 102 mm x 150 mm, wit
  • Gecoat oppervlak
  • Vereist compatibel thermo-transferrol voor beeldoverdracht
  • Hoge kwaliteit labelmateriaal
  • Duidelijke, duurzame resultaten

Overzicht

Deze gecoate labels zijn speciaal ontwikkeld voor professionele labeltoepassingen. De rollen bevatten 550 voorgestanste labels van 102 x 150 mm. Dit formaat wordt vaak gebruikt voor het printen van verzendlabels binnen magazijnen, retail warehouses, gezondheidszorg en diverse andere branches.

Met de BCS-1J150102-121 labelrollen print u hoogwaardige labels met logo's, barcodes,  adresgegevens of andere belangrijke informatie. De labels zijn vervaardigd volgens strenge richtlijnen en kunnen gebruikt worden in combinatie met thermo-transferrollen en een geselecteerd aantal Brother labelprinters.

Door te kiezen voor de originele Brother gecertificeerde thermo-transfer labelrollen, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat kristalheldere, duurzame labels van hoge kwaliteit.

Toepassing