1. Home
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Gezondheidszorg
  4. Pharmacom software oplossing
pharmacom

Printers met ingebouwde Pharmacom fontset

Brother levert een assortiment laserprinters met geïntegreerde lettertypen, zodat er direct vanuit de Pharmacom software symbolen en barcodes afgedrukt kunnen worden.
pharmacom

Pharmacom software oplossing


Apothekers en praktijkhouders gebruiken veelal het apotheekinformatiesysteem (AIS) Pharmacom voor het verstrekken bijsluiters en andere documenten met belangrijke informatie over geneesmiddelen. Voor een geselecteerd aantal Brother printers en all-in-ones is het mogelijk om de  Pharmacom fontset in te bouwen. Zodoende kan er direct vanuit het softwarepakket medische pictogrammen, symbolen en barcodes worden geprint.

Het is ook mogelijk om naast de fontset, een logo in te laten bouwen. Het logo van uw apotheek of praktijk wordt dan geïntegreerd in de printer, zodat deze gelijktijdig afgedrukt kan worden op documenten met farmaceutische informatie. De beschikbare Brother printers en all-in-ones hebben tevens de mogelijkheid om A6 documenten direct vanuit de papierlade te printen, waardoor recepten gemakkelijk afgedrukt kunnen worden.

Ondersteunde printers