1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Print- en scanoplossingen voor de gezondheidszorg
  4. Pharmacom software oplossing
pharmacom

Pharmacom software oplossing


Apothekers en praktijkhouders gebruiken veelal het apotheekinformatiesysteem (AIS) Pharmacom voor het verstrekken van bijsluiters en andere documenten met belangrijke informatie over geneesmiddelen. Voor een geselecteerd aantal Brother printers en all-in-ones is het mogelijk om een optionele Pharmacom fontset aan te schaffen en te integreren. Zodoende kan er direct vanuit het softwarepakket medische pictogrammen, symbolen en barcodes worden geprint.

Het is ook mogelijk om naast de fontset een logo in te bouwen. Het logo van uw apotheek of praktijk wordt dan geïntegreerd in de printer, zodat deze gelijktijdig afgedrukt kan worden op documenten met farmaceutische informatie. De beschikbare Brother printers en all-in-ones hebben tevens de mogelijkheid om A6 documenten direct vanuit de papierlade te printen, waardoor recepten gemakkelijk afgedrukt kunnen worden.

De Pharmacom apothekers fontsets met of zonder logo zijn optionele oplossingen die u los kunt aanschaffen bij Brother printers die dit ondersteunen. Bent u geïnteresseerd in de Pharamacom fontset of heeft u vragen, neem dat contact met ons op via het onderstaande formulier of doe navraag bij uw IT provider. 

Bekijk de printers die geschikt zijn voor de additonele Pharamacon fontset oplossing via de onderstaande knop. 

Ondersteunde printers

Wilt u meer weten of heeft u vragen ?

In welke oplossingen bent u geïnteresseerd?

Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.