BWP-1D300-110 Thermo-transferrol met premium wax, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met premium wax voor beeldoverdracht in zwart. Geschikt voor printen op gecoat en ongecoat papier. Hoge printsnelheid bij lage overbrengtemperatuur. Rol van 300 meter lengte en 110 mm breedte.

€ 8,26 incl. btw

€ 6,83 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Hoge capaciteit rol met een lengte van 300 meter

110 mm breed

Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht op zowel gecoat als ongecoat papier

Productinformatie

Black thermal transfer ribbon roll

Voordelige printoplossing voor standaard thermo-transfer labels

Carbon met wax voor beeldoverdracht in zwart

Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol.

Kenmerken

  • Hoge capaciteit rol met een lengte van 300 meter
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht op zowel gecoat als ongecoat papier
  • Voordelige printoplossing voor standaard thermo-transfer labels
  • Carbon met wax voor beeldoverdracht in zwart
  • Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol.

Beschrijving

Deze premium wax thermo-transferrol met een capaciteit van 300 meter is ontworpen voor professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches. De BWP-1D300-110 zwarte thermo-transferrollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte label- of papierrollen.
De premium wax beeldoverdracht methode wordt aanbevolen voor het printen van papieren labels en etiketten, zowel gecoat als ongecoat. Thermo-transfer wax rollen worden vaak gebruikt voor pakket- en verzendlabels, magazijn labels en toepassingen binnen de detailhandel. Met deze rol kunnen hoge printsnelheden worden bereikt, met een lage overbrengtemperatuur en minimale belasting van de printkop.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Deze premium wax thermo-transferrol met zwarte beeldoverdracht, zorgt voor professioneel en  probleemloos printen van labels met een Brother labelprinter die dit proces ondersteunt. Met een lengte van 300 meter gaat deze premium wax thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BWP-1D300-110 thermo-transferrol met waxoverdracht wordt aanbevolen voor het printen van papieren labels en etiketten, zowel gecoat als ongecoat. Met deze rol kunnen hoge printsnelheden worden bereikt bij een relatief lage temperatuur van de printkop. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters.
Thermo-transferrollen worden veel gebruikt bij diverse labeltoepassingen binnen verschillen bedrijfstakken, zoals logistiek, gezondheidszorg, voedselindustrie, land- en tuinbouw en detailhandel.  

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.
Terug naar boven