1. Home Brother
  2. Ondersteuning
  3. Support Center app
Brother support center app logo

Download en installeer de app op uw mobiele apparaat en profiteer van optimale ondersteuning van Brother

Uitgebreide hulp bij de installatie van uw product.

Product handleidingen.

Veelgestelde vragen en oplossingen voor problemen.

Directe link naar service en ondersteuning.

Veelgestelde vragen over Support Center app

De Support Center app installeren op uw mobiele apparaat:

1. Download de Brother Support Center app uit de App Store of Google Play:

Voor Android™ apparaten

Voor alle iOS apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod touch:

2  Kies voor installeren om de Brother Support App te gebruiken op uw mobiele apparaat.

Momenteel ondersteunen niet alle producten de functie ‘Apparaatstatus / Informatie’.

De Brother Support Center app is geschikt voor de volgende Brother productgroepen:

Inkjet printer/fax/MFC/DCP
Zwart-witlaserprinter
kleurenprinter (laser/LED)
Zwart-witlaser fax/MFC/DCP
kleuren fax/MFC/DCP (laser/LED)
Snelle werkgroepprinter
P-touch (PT/RL)
Labelprinter (QL/TD)
Naaien en borduren
Snijmachine
Mobiel Printer (RJ/PJ/MW)
documentscanner
Stamp Creator
Head mount display

U kunt de functie 'Zoeken via Wi-Fi' in de app gebruiken om uw Brother product te selecteren, wanneer deze verbonden is met hetzelfde draadloze netwerk waarmee uw mobiele apparaat is verbonden.

De Brother Support Center app werkt met mobiele apparaten van Apple en Android, die beschikken over de volgende besturingssystemen:

Android: Versie 6.0 of recenter.
IOS (iPhone, iPad en iPod touch): 15,0 of recenter
De Brother Support Center app biedt toegang tot informatie over installatie, producthandleiding en veelgestelde vragen plus tips voor het oplossen van problemen.
Met Brother My Supplies kunt u de verbruiksartikelen van uw Brother printer, zoals inkt- of tonercartridges, monitoren en opnieuw bestellen.
 Met Brother iPrint&Scan kunt u printen van, en scannen naar uw mobiele apparaat of computer binnen een draadloos netwerk.

Wilt u meer ondersteuning?  Bekijk de volgende opties:

Brother product registration icons

Registreer uw apparaat

Snel en eenvoudig registratieproces.

Maak gebruik van geldende promoties via uw persoonlijke Brother Online account.

Een overzicht van aangekochte producten en activeren van extra garantie.

Registreren

Brother support downloads and drivers icons

Drivers en downloads

Update de drivers van uw Brother apparaat en download software.

U kunt ook hulpprogramma's voor het oplossen van problemen met de netwerkverbinding en diverse BRAdmin applicaties downloaden.

Meer info

Wilt u informatie over garanties, service en recycling?