1. Home
  2. Ondersteuning
  3. SupportCenter app
SupportCenter_app_topbanner_brother_mobiele_applicatie_ondersteuning_informatie_contact

Brother SupportCenter app

Mobiele app met de meest recente productinformatie over uw Brother apparaat.

De Brother SupportCenter app voor smartphones en tablets

SupportCenter is een mobiele applicatie die beschikt over de meest recente informatie en ondersteuning voor uw Brother apparaat. Deze eenvoudig te gebruiken app geeft u toegang tot informatie over installatie, gebruikershandleidingen en veel gestelde vragen en tips voor het oplossen van problemen. Als u verdere ondersteuning van Brother nodig heeft, of als u verdere vragen wilt stellen, dan is er een directe link vanuit de app om contact te maken met onze support afdeling.
SupportCenter_app

Belangrijkste mogelijkheden van SupportCenter app

Info over productconfiguratie

Bekijk de installatie video of lees de installatiehandleiding van uw brotherproduct in de app.

Handleidingen

Directe toegang tot alle handleidingen voor uw product.

FAQ’s en probleemoplossingen

Indien u extra hulp nodig heeft ga dan naar het gedeelte meest gestelde vragen en probleemoplossingen.

Info over verbruiksartikelen

Welke verbruiksartikelen horen bij uw apparaat en hoe deze te recyclen.

Apparaat status weergeven

Als het nodig is om contact met ons op te nemen, kunt u op de directe link naar keuze klikken.

QR Code Reader

U kunt hiermee de QR en Data Matrix codes scannen van Brother producten en/of handleidingen om meer informatie te verkrijgen.

Contact

Als het nodig is om contact met ons op te nemen, kunt u op de directe link naar keuze klikken.

Installatie van de SupportCenter

1.    Ga naar de app stores van uw besturingssysteem:

Google Play

App Store

2.    Druk op“ “Brother SupportCenter” en installeer de App.

Ondersteunde Besturingssystemen en Apparaten

• Android : Versie 4.0 of hoger
  • iOS : Versie 7.0 of hoger
  • Apparaten: Smartphones en tablets

Ondersteunde Producten

• Inkjet Fax / All-in-one
  • Zwart-wit Laserprinter / All-in-one
  • Kleuren Laserprinter / All-in-one
  • Labelprinter
  • Scanner
  • Mobiele printer
  • Stampcreator

Opmerking:
Voor enkele producten zijn sommige functies beperkt beschikbaar. Bij functies die niet beschikbaar zijn voor een geselecteerd product, wordt het pictogram weergegeven in grijs.