1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Milieu en duurzaamheid

We streven ernaar onze directe en energie gerelateerde emissies in 2030 met 65% te verminderen

Wij richten ons op het produceren van de duurzame producten, het behouden en beschermen van de aarde en het ondersteunen van onze medewerkers. Wij zullen altijd proberen de juiste keuzes te maken om een betere wereld achter te laten.

Open green forest landscape with trees

27 miljoen bomen behouden

Door samenwerking hebben we bijgedragen aan het behoud van 27 miljoen bomen in bedreigde regenwouden en zijn we in staat geweest om lokale gemeenschappen ondersteunen.

Als u samen met Brother recyclet, vermindert u niet alleen de hoeveelheid afval, maar helpt u ook mee aan de bescherming van het regenwoud samen met onze non-profit partner Cool Earth.

Meer over Cool Earth

Visie 2050

Bij Brother proberen we altijd toe te werken naar een betere, groenere wereld. Daarom hebben we een aantal uitdagende milieudoelen opgesteld die we in 2050 willen behalen.

Green industrial factory icon

Koolstofvrij

Actief CO2-uitstoot verminderen in al onze bedrijfsvoering en daarmee bijdragen aan het creëren van een koolstofvrije samenleving.

Green globe icon

Biodiversiteit vergroten

Minimaliseren van de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu en onze activiteiten om ecosystemen te behouden en te herstellen verder uitbouwen.

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother en de circulaire economie

In het kader van de circulaire economie streeft Brother naar het creëren van duurzame producten die lang meegaan, zodat u uw ecologische voetafdruk kunt verlagen.


Brother en de circulaire economie
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

MVO bij Brother

Bij Brother vinden we het belangrijk om de gemeenschappen waarin we opereren te ondersteunen. We streven voortdurend naar een betere wereld en doen dit onder meer door het naleven van de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties en het ondersteunen van lokale initiatieven.

Meer over MVO
A woman looking and drawing on a map with others in the backgroundOnze toewijding

Brother zet zich in om verantwoordelijk, ethisch en duurzaam te ondernemen. Wij hebben dit geïmplementeerd via ons beleid, onze gedragscodes en het mondiale handvest van de Brother Groep.

 

Onze waarden en filosofie

Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Product en naleving 

Brother voldoet aan alle wettelijke regelgeving en produceert gegarandeerd duurzame producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Alles over conformiteit
Close up of hands holding coffee beans

Klik voor de Aarde 

Ontdek hoe u met één klik kunt bijdragen aan het behoud van onze leefomgeving. 

 

Klik om bij te dragen
A beach with a green forest in the distance with clouds above

Brother milieu blogs

Lees onze blogs over milieu en duurzaamheid, en ontdek hoe we duurzamer kunnen leven en onze leefomgeving kunnen behouden. 

Lees onze milieu blogs