Toegevoegd aan mandje

BSP-1D300-110 Thermo-transferrol met premium wax/hars, zwart

Hoogwaardige thermo-transferrol met wax/hars voor beeldoverdracht in zwart op labels of papier. Rol van 300 meter lengte en 110 mm breedte, gecertificeerd door Brother International Europe.

€ 16,08 incl. btw € 13,29 excl. btw
Deze premium wax/hars thermo-transferrol met een capaciteit van 300 meter is ontworpen voor  professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches. De BSP-1D300-110 zwarte thermo-transferrollen kunnen gebruikt worden in combinatie met daarvoor geschikte label- of papierrollen. De premium wax/hars beeldoverdracht methode wordt aanbevolen voor gecoat en ongecoat papier of labelmateriaal, hoogglans papier en  synthetische materialen.

Kenmerken

  • Hoge capaciteit met 300 meter lengte per rol
  • 110 mm breed
  • Hoogwaardig thermo-transfer beeldoverdracht
  • Duidelijke, duurzame resultaten
  • Wax/hars met zwarte beeldoverdracht
  • Vereist het gebruik van een compatibel label- of papierrol

Overzicht

Deze premium wax/hars thermo-transferrol met zwarte beeldoverdracht, zorgt voor professioneel en  probleemloos printen van labels met een Brother labelprinter die dit proces ondersteunt. Met een lengte van 300 meter gaat deze premium wax/hars thermo-transferrol zeer lang mee, zonder dat er rollen gewisseld moeten worden. Dit resulteert in minder stilstand en meer productiviteit.

De BSP-1D300-110 thermo-transferrol met wax/harsoverdracht levert professionele prestaties. De rol is vervaardigd volgens strenge richtlijnen en te gebruiken in combinatie met diverse specifieke Brother thermo-transfer labelrollen en labelprinters.

Door te kiezen voor thermo-transferrollen die gecertificeerd zijn door Brother International Europe, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat  kristalheldere, duurzame labels van hoogwaardige kwaliteit.

Toepassing