BCS-1J074102-121 Voorgestanste, thermo-transfer labelrol – gecoat wit

Voorgestanste labelrol met witte labels van 102 mm x 74 mm en 1100 labels per rol, voor beeldoverdracht in combinatie met een daarvoor geschikte thermo-transferrol.

€ 22,93 incl. btw

€ 18,95 excl. btw

1100 labels per rol, 102 mm x 74 mm, wit

Gecoat oppervlak

Vereist compatibel thermo-transferrol voor beeldoverdracht

Productinformatie

White label roll for TD label printer

Hoge kwaliteit labelmateriaal

Duidelijke, duurzame resultaten

Kenmerken

  • 1100 labels per rol, 102 mm x 74 mm, wit
  • Gecoat oppervlak
  • Vereist compatibel thermo-transferrol voor beeldoverdracht
  • Hoge kwaliteit labelmateriaal
  • Duidelijke, duurzame resultaten

Beschrijving

Deze voorgestanste labelrol met labels van 102 x 74 mm is ontwikkeld voor professionele labelprocessen. Zeer geschikt voor gebruik in logistiek, retail, gezondheidszorg en diverse andere branches waar labels worden gebruikt om verzendgegevens, barcodes of andere belangrijke informatie weer te geven.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Folders

Meer over dit product...

Deze gecoate labels zijn speciaal ontwikkeld voor professionele labeltoepassingen. De rollen bevatten 1100 voorgestanste labels van 102 x 74 mm. Dit formaat wordt vaak gebruikt voor het printen van verzendlabels binnen magazijnen, retail warehouses, gezondheidszorg en diverse andere branches.

Met de BCS-1J074102-121 labelrollen print u hoogwaardige labels met logo's, barcodes,  adresgegevens of andere belangrijke informatie. De labels zijn vervaardigd volgens strenge richtlijnen en kunnen gebruikt worden in combinatie met thermo-transferrollen en een geselecteerd aantal Brother labelprinters.

Door te kiezen voor de originele Brother gecertificeerde thermo-transfer labelrollen, weet u zeker dat uw Brother labelprinter de best mogelijke prestaties behaalt met als resultaat kristalheldere, duurzame labels van hoge kwaliteit.

Terug naar boven