1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Barcode label duplicator
Met de Barcode duplicator is het mogelijk om met behulp van een barcodescanner razendsnel een kopie te maken van een barcode en deze direct af te drukken op een label met een Brother labelprinter.  Deze oplossing is zeer handig en efficiënt voor magazijnen, distributiecentra, medische instanties en andere bedrijven of instellingen die snel en eenvoudig barcodes moeten dupliceren voor pakketten, vrachtbrieven, rapporten of dossiers.
barcode-label-duplicator

Barcode scannen en direct op een label printen

Met een barcodescanner die via een USB host poort is aangesloten op een geavanceerde labelprinter van Brother, is het mogelijk om een bestaande barcode te scannen en direct af te drukken op een zelfklevend label naar keuze.

Dit alles zeer snel en efficiënt, zonder tussenkomst van een PC of externe software.  Na het scannen van de barcode wordt de informatie door de labelprinter gelezen en omgezet naar een barcode protocol naar keuze. Indien ondersteund, kan dit ook hetzelfde barcodeprotocol zijn als het gescande label. Vervolgens wordt het label automatisch geprint, zodat het label met barcode binnen enkele seconden beschikbaar is.

De meest gebruikte barcode protocollen zijn ingebouwd in de Brother labelprinters die deze functie ondersteunen. Verder beschikken alle geselecteerde labelprinters over een USB host poort voor het aansluiten van een handscanner en zijn de hoogwaardige Brother labels beschikbaar in diverse formaten en uitvoeringen. 

Diverse functies mogelijk

Er zijn diverse geavanceerde manieren om barcodes te dupliceren:

tabel label duplicator

Bent u geïnteresseerd in het integreren van uw eigen oplossingen met één van onze modellen, neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen u graag met onze kennis en expertise. 

 

Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.