1. Home Brother
 2. Label- en bonnenprinters
 3. Labelprinters voor aanduiding, signalering en diverse facilitaire zaken

Labelprinters voor aanduiding, signalering en diverse facilitaire zaken

Print wanneer u maar wilt uw eigen aangepaste labels, comfortabel achter uw bureau of direct op locatie. Met Brother P-touch labelprinters creëert u duurzame labels voor al uw wensen en vereisten rondom facilitair management.

Zes goede redenen voor het printen van aangepaste labels

Vermijd fouten bij het gebruik van apparatuur op de werkplek

Geef duidelijke instructies aan de gebruikers met een duurzaam Brother P-touch label over het gebruik van airconditionings, projectoren of audio/videoapparatuur, bedieningspanelen, machines en vele andere zaken.

Verzekerd dat het interne beleid wordt opgevolgd

Gebruik aangepaste labels om instructies te geven over hoe aan het interne beleid van uw bedrijf wordt voldaan.

Voldoe aan gezondheids- en veiligheidsnormen

Waarschuwings- en veiligheidssymbolen zijn nodig rond risicopunten, zoals het informeren van personeel en bezoekers over heet water, gevaar voor uitglijden, het correcte gebruik van gevaarlijke machines en andere risico's. Het aanmaken van aangepaste gemakkelijk te lezen symbolen met Brother P-touch gelamineerde labels zorgt ervoor dat risico's worden geminimaliseerd en dat medewerkers en bezoekers op de hoogte zijn van gezondheids- en veiligheidsproblemen.

Het testen van apparatuur, accreditatie of documentatie

Door het markeren van apparatuur met informatielabels, geproduceerd in eigen huis en wanneer nodig, kunnen fouten door het testen van de verkeerde apparatuur worden geminimaliseerd. PAT-testen (testen van draagbare apparaten) kunnen worden gestroomlijnd door het afdrukken en toepassen van PAT-testlabels die zijn geproduceerd door een P-touch labelprinter.

Zorg ervoor dat de verzekeringsdekking geldig is

Veel verzekeringspolissen hebben strikte regels om ervoor te zorgen dat, waar nodig, duidelijke instructies worden gegeven in de risicozones om de kans op letsel of schade aan eigendommen te beperken. Maak ter plekke aangepaste labels met behulp van een Brother P-touch labelprinter.

Vermijd verwarring tijdens evacuaties

Zorg ervoor dat gebouwen efficiënt geëvacueerd worden en de beleidslijnen correct worden opgevolgd door gebruik te maken van duidelijke signalering op de evacuatieroutes, uitgangen en nooduitrusting. Houd de evacuatie-instructies up to date met duurzame, gemakkelijk te lezen labels voor het aangeven van verzamelpunten, belangrijke telefoonnummers etc.

Bekijk ons ruime assortiment labelprinters en verzamel meer informatie over onze duurzame, slijtvaste  labels

Waarom is labeling zo belangrijk?

Op kantoor

Het snel bij de hand hebben van belangrijke informatie is cruciaal voor efficiëntie. Duidelijke labeling  van items in uw kantoor zorgt ervoor dat u snel belangrijke informatie en elementen kunt vinden. Enkele voorbeelden zijn:

 • Bestanden en mappen
 • IT-apparatuur en overige gereedschappen
 • Kantoorbenodigdheden
 • Opbergdozen

Gezondheid, Veiligheid & Milieu

Maak aangepaste labels wanneer nodig om ervoor te zorgen dat de veiligheidsuitrusting wordt geïnstalleerd, gebruikt, getest en nauwkeurig geregistreerd. Gevaren kunnen duidelijk worden aangegeven met heldere, kleurrijke labels. Typische toepassingen voor Brother labels zijn:

 • Informatie-aanduidingen
 • Leidingen en luchtkanalen
 • Klimaatssystemen
 • Generatoren en motoren

Veiligheid

De veiligheid van uw eigendom en medewerkers is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf. De duurzame Brother labels zijn ideaal voor het markeren:

 • CCTV en bewakingsapparatuur
 • Eigendom
 • Kabels & bekabeling
 • Toegangssymbolen

 

Brandveiligheid

Bij strenge voorschriften inzake brandveiligheid, zijn Brother P-touch labels een essentieel onderdeel voor het toezicht op de naleving van de wetgeving. Deze worden gebruikt voor:

 • Markering van brandapparatuur
 • Sprinklersystemen
 • Veiligheids aanduidingen
 • Alarmsystemen

Brother labelprinters en gespecialiseerde  labels

Speciaal ontworpen om samen te werken

Het Brother PT-P900W model met de breedste printbreedte in het assortiment, honderden symbolen, barcodes en de mogelijkheid om labels vanuit Microsoft Office af te drukken, is de ideale printer voor het maken van aangepaste symbolen, instructies en veiligheidslabels in uw organisatie. En met een assortiment Brother tapecassettes verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen voor meerdere toepassingen, heeft u de ideale labelingoplossing voor elke toepassing binnen uw bedrijf.

 

Labelprinters en gespecialiseerde labels