Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Mobiel en cloud
  4. Mobiel afdrukken en scannen

Overzicht van mobiele oplossingen voor printen en scannen

Gebruik uw draadloze netwerk voor direct printen van en scannen naar uw tablet of smartphone. Voor het ultieme gebruiksgemak en naadloze integratie in huis, het kantoor of binnen het bedrijf. Download één van onze gratis apps of andere ondersteunde applicaties en geniet van snel en eenvoudige printen en scannen via uw mobiele apparaat.

Brother iPrint&Scan is een gebruiksvriendelijke app waarmee u kunt afdrukken vanaf of scannen naar uw mobiele Apple-, Android- of Windows-apparaten. Met deze krachtige app kunt u PDF’s, Microsoft Office-documenten, jpeg-bestanden, e-mails en nog veel meer rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat afdrukken.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten en functies.

Niet alle functies zijn beschikbaar voor elk model.

Meer informatie

Brother Mobile Connect is een app waarmee moderne gebruikers de printer kunnen aansturen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Deze app biedt een brede range aan functies en services, zoals het versturen van printopdrachten vanaf iedere locatie en bij terugkomst ophalen, het automatisch opslaan van gescande documenten en het monitoren van het inkt- en tonerniveaus.

Niet alle functies zijn beschikbaar voor elk model.

Meer informatie

Brother iPrint&Label is een gratis app waarmee u adresstickers, archieflabels, cd-/dvd-labels en tijdelijke bewegwijzering kunt afdrukken vanaf uw Apple iPhone, iPad, iPod Touch of Android™ smartphone of tablet naar een draadloze Brother QL labelprinter met netwerkverbinding.

Meer informatie

Met de Brother Cable Label Tool app kunnen elektriciens, installateurs en IT professionals labels printen voor kabels, frontplaten, distributiepanelen en datacommunicatie installaties. Deze app is beschikbaar als gratis download en kan gebruikt worden via mobiele Apple- of Android-apparaten in combinatie met een daarvoor geschikte Brother netwerklabelprinter. De Brother Cable Label Tool app is  handig en zeer gemakkelijk in gebruik. Als de app eenmaal gedownload is begint deze automatisch te zoeken naar ondersteunde Brother apparaten op uw lokale draadloze netwerk.
Met Apple AirPrint kunt u eenvoudig en probleemloos afdrukken vanaf Apple-apparaten. U hebt alleen een compatibel Apple-apparaat dat AirPrint ondersteunt en een compatibele Brother-printer nodig. Met Apple AirPrint wordt het afdrukken van e-mails, foto’s, webpagina’s en documenten een fluitje van een cent. U hoeft geen software te downloaden, geen stuurprogramma’s te installeren en geen kabels aan te sluiten. Met slechts een paar tikken kunt u de digitale inhoud op uw scherm als afgedrukte versie in uw hand houden.

Deze print service zorgt ervoor dat u kunt afdrukken vanaf uw Android smartphone of tablet op printers en all-in-ones die Mopria ondersteunen.

Niet alle functies zijn beschikbaar voor elk model.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten

Ideaal voor gebruikers die binnen het kantoor draadloos willen printen vanaf Android apparaten. Ontworpen door Brother om naadloos samen te werken met Android 5.0 of hoger. De plug-in biedt een zeer toegankelijke en geïntegreerde netwerkoplossing.  Kies een printer binnen het netwerk en de plug-in zorgt ervoor dat uw document wordt afgedrukt.

Google Cloud Print werkt op uw telefoon, tablet, PC en andere internetapparaten. U kunt e-mails, PDF’s, Excel-bestanden, foto’s en nog veel meer zowel binnen het kantoor, als onderweg of op locatie printen via uw Google account.

Niet alle functies zijn beschikbaar voor elk model.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunde apparaten

Verbind uw Brother printer rechtstreeks met een smartphone of tablet met Wi-Fi Direct ondersteuning zonder tussenkomst van een router of hotspot. U kunt direct printen van of scannen naar uw mobiele apparaat. Met Wi-Fi Direct wordt het afdrukken van e-mails, foto’s, webpagina’s en documenten een fluitje van een cent. U hoeft geen software te downloaden, geen stuurprogramma’s te installeren en geen kabels aan te sluiten.

Met Cortado kunt u afdrukken naar een compatibele Brother-printer die via Wi-Fi of Bluetooth is verbonden met uw mobiele apparaat.
Cortado Cloud-printing is beschikbaar voor Apple-, Android- en BlackBerry-apparaten. U kunt alle bestandssoorten afdrukken, zoals Excel, PDF en PowerPoint, zonder dat u de betreffende toepassing hoeft te installeren op uw mobiele apparaat.

Bekijk de video over iPrint&Label
Labels printen via Wi-Fi Direct
Professionele documentscanners