1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Remote Panel
Woman sat on sofa using laptop with people having meeting in background

Real-time beheer op afstand

De zakelijke printers van Brother hebben een Remote Panel-oplossing waarmee uw IT-afdeling of IT-serviceprovider op afstand problemen met apparaten kan oplossen. Het bedieningspaneel van de printer kan op afstand worden bediend, via de desktop-pc van uw IT-provider.
Remote Panel werkt real-time en biedt een complete interactieve interface voor uw printer of all-in-one. Uw IT-leverancier heeft toegang tot de volledige functionaliteit van uw printer, om snel problemen te diagnosticeren, op te lossen en instellingen te wijzigen alsof ze fysiek bij de printer aanwezig zijn.
 

Wat zijn de voordelen van Remote Panel ?

Clock icon

Tijd besparen

Problemen met uw printer of all-in-one worden snel en gemakkelijk opgelast, zonder dat u hoeft te wachten tot een technicus bij u langskomt.

Shaking hands Icons

Centrale ondersteuning

Vereenvoudig en centraliseer de IT-ondersteuning, door alles onder één dak onder te brengen.

Security icon

Veiligheid

De gegevens van uw printer worden gedeeld via een beveiligde verbinding, waarbij informatie versleuteld wordt.

Veelgestelde vragen over Remote panel

Remote Panel biedt een tijd- en kostenbesparende manier om inzicht te krijgen in service- en diagnostische gegevens, met behulp van webbased beheer.

Als u niet zeker bent van de kwalificatiecriteria of compatibiliteit, raden we u aan contact op te nemen met uw IT-leverancier of met Brother.

Als u werkt met Brother printers of als u dit overweegt, dan biedt Remote Panel bedrijven de mogelijkheid om diagnostiek te stroomlijnen zodat stilstand verminderd kan worden. Deze oplossing kan ook worden gebruikt voor trainings- en demonstratiedoeleinden.

Remote Panel is geschikt voor de volgende Brother apparaten die deze functie ondersteunen en waarop deze is geactiveerd via een Brother licentie: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L6950DW, MFC-L6970DW, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)(MT) MFC-L9577CDW, MFC-J5945CDW, MFC-J6945CDW, MFC-J6947CDW

Om het gebruik van Remote panel te vereenvoudigen, is een oplossing voor externe bureaubladtoegang vereist.

Ja. De virtuele weergave van het LCD-touchscreen van een machine wordt virtueel bediend in een webbrowser, vanaf een externe locatie met behulp van gecodeerde SSL-communicatie. Dit gebeurt  alleen als er authenticatie is gegeven door de gebruiker via het fysieke bedieningspaneel van het apparaat.

Zodra de gebruiker akkoord is gegaan met Remote panel, heeft een IT-serviceprovider toegang tot alle functies van het LCD-touchscreen, de bedieningsknoppen en de onderhoudsmodus.

Onze gratis te downloaden Brother Software License Management Tool is de beste manier om de functies van aangekochte service of oplossing te activeren. Om de Remote panel te activeren, stuurt u een geldige licentiebestand naar de doelcomputer.

Wilt u meer weten of heeft u vragen ?

In welke onderwerp bent u geïnteresseerd?:

Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.