Voor een efficiënte en doelgerichte gebruikerservaring


Brother levert een select aantal Custom UI printers en scanners, waarbij het LCD scherm aangepast kan worden naar uw eigen specifieke eisen of wensen.

  • Verwijderen van iconen voor functies die u niet gebruikt
  • Toevoegen van een achtergrond, snelkoppeling of het logo van uw bedrijf
  • Creëren van voorgeprogrammeerde scanknoppen naar specifieke locaties op het netwerk of in de cloud
Bekijk de voordelen van Brother Custom UI

De voordelen van een aangepaste User Interface

id

Personaliseren

Brother biedt de mogelijkheid om het touchscreen naar uw wensen aan te passen. Creëer een perfecte gebruikerservaring door het toevoegen van achtergronden en logo’s, het verwijderen van onnodige iconen en het inbrengen van knoppen met afbeeldingen en foto’s voor specifieke toepassingen.

printer custom ui

Flexibiliteit

Scanoplossingen kunnen direct geïntegreerd worden in de gebruikers interface van uw printer of scanner. Hierdoor kunt u veel tijd besparen en efficiënter werken door minder handelingen en kleinere foutmarge. Er is tevens een naadloze samenwerking met uw DMS-toepassing mogelijk.

dokter

Productiviteit

Meer efficiëntie en productiviteit door taken die regelmatig terugkomen te vervangen door gepersonaliseerde snelkoppelingen. Creëer specifieke profielen voor elke individuele medewerker met voorgeprogrammeerde scanlocaties naar e-mail, netwerk, USB of naar de cloud.

Ondersteunde printers en scanners

Veelgestelde vragen over Custom UI

Met Custom UI kan Brother of een geautoriseerde Brother reseller de gebruikersinterface van geselecteerde Brother apparaten met een kleurentouchscreen aanpassen. Zodoende kan er op het LCD scherm van uw Brother apparaat een persoonlijk en bedrijfsspecifiek startscherm worden getoond. Nadat een op maat gemaakte oplossing is ontworpen, kan deze automatisch worden toegepast op de startschermen van meerdere Brother apparaten in een netwerk.
Iedereen kan via Brother of een van onze daarvoor bevoegde resellers een aangepaste Custom UI oplossing laten ontwikkelen, om zo uw workflow te stroomlijnen en efficiënter te maken. Voor meer informatie kunt u het formulier op deze pagina gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Custom UI werkt alleen op apparaten die deze functie ondersteunen en waarop deze is geactiveerd. Kijk hier voor de ondersteunde modellen.
Er kunnen achtergrondafbeeldingen en nieuwe snelkoppelingen worden toegevoegd om workflows te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Ook kunnen er juist knoppen worden verwijderd om zo te kunnen voldoen aan bepaalde regelgeving binnen organisaties.
Lettertype kleuren en de benamingen van knoppen op het startscherm. Toegang tot verschillende instellingen, zoals toegang tot het maken van snelkoppelingen en beheerdersinstellingen kunnen worden verborgen. Individuele startschermen kunnen worden toegevoegd of verwijderd.
U kunt Custom UI verkrijgen door contact op te nemen met één van onze Brother resellers of het formulier op deze pagina in te vullen. Wij of een van onze geautoriseerde resellers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

ads scanner