Voor een efficiënte en doelgerichte gebruikerservaring


Brother levert een select aantal Custom UI printers en scanners, waarbij het LCD scherm aangepast kan worden naar uw eigen specifieke eisen of wensen.

  • Verwijderen van iconen voor functies die u niet gebruikt
  • Toevoegen van een achtergrond, snelkoppeling of het logo van uw bedrijf
  • Creëren van voorgeprogrammeerde scanknoppen naar specifieke locaties op het netwerk of in de cloud

Wij maken voor u een maatoplossing die volledig aansluit bij uw behoeften!

Bekijk de voordelen van Brother Custom UI

De voordelen van een aangepaste User Interface

id

Personaliseren

Brother heeft de mogelijkheid om het touchscreen naar uw wensen aan te passen. Creëer een perfecte gebruikerservaring door het toevoegen van achtergronden en logo’s, het verwijderen van onnodige iconen en het inbrengen van knoppen met afbeeldingen en foto’s voor specifieke toepassingen.

printer custom ui

Flexibiliteit

Scanoplossingen kunnen direct geïntegreerd worden in de gebruikers interface van uw printer of scanner. Hierdoor kunt u veel tijd besparen en efficiënter werken door minder handelingen en kleinere foutmarge. Er is tevens een naadloze samenwerking met uw DMS-toepassing mogelijk.

dokter

Productiviteit

Meer efficiƫntie en productiviteit door taken die regelmatig terugkomen te vervangen door gepersonaliseerde snelkoppelingen. Creƫer specifieke profielen voor elke individuele medewerker met voorgeprogrammeerde scanlocaties naar e-mail, netwerk, USB of naar de cloud.

Ondersteunde printers en scanners

Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

 

ads scanner