Dit zijn onze producten die met een award zijn bekroond

  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Awards en certificaten

2023 Awards en Certificaten

EC-awards-v2

Professionele Brother kleurenprinters en scanners onderscheiden met BLI Pick Awards 2023

Brother heeft diverse Buyers Lab Awards ontvangen voor de nieuwste professionele desktop documentscanners en de zeer betrouwbare business kleurenlaserprinter. De BLI Pick Awards awards worden toegekend op basis van onafhankelijk uitgevoerde tests door Keypoint Intelligence. Alle tests worden uitgevoerd in ISO-gecertificeerde laboratoria waar gekeken wordt naar zaken als betrouwbaarheid, gebruiksgemak, productiviteit, output kwaliteit, onderhoud, plus beschikbare mobiele en cloudverbindingen.

De volgende awards en certificaten zijn toegekend:
Highly Recommended & Highly Reliable Certificate - Professionele kleurenlaserprinters HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN en MFC-L9670CDN
BLI Pick Award 2023 - Professionele scanners ADS-4700W en ADS-4900W

Christopher Marshall, Executive Director bij Brother International Europe reageerde als volgt naar aanleiding van de behaalde prijzen: "Deze awards tonen aan dat ons nieuwste professionele laserprinter- en scanneraanbod perfect geschikt is voor ieder groeiend bedrijf en biedt flexibiliteit en compactere enterprise apparaten in vergelijking met grote A3-copiers. Telkens weer worden Brother producten geprezen om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en vermogen om naadloos en veilig in alle bedrijfsomgevingen te integreren. Deze onafhankelijke resultaten zijn een bewijs van de uitstekende kwaliteit die we onze klanten bieden."

 

iF Design award 2023 logo next to a mobile phone and a Brother P-touch label printer

iF Design Award 2023

Voor het 16e achtereenvolgende jaar heeft Brother een aantal iF Design Award (2023) ontvangen voor verschillende producten, waaronder diverse P-touch labelprinters en voor producten in de categorie sewing en machine tools.

De IF awards zijn prestigieuze onderscheidingen waarbij niet alleen wordt gekeken naar het ontwerp van het product, maar ook naar criteria zoals functionaliteit en duurzaamheid.

De iF Design Award 2023 werden toegekend aan de volgende producten:

 

2022 Awards en Certificaten

BLI-IF-Awards-icon

Brother ontvangt twee belangrijke awards voor diverse inkjetprinters

Er zijn twee prestigieuze internationale awards toegekend aan diverse Brother inkjetprinters. Het gaat om de Buyers Lab Award en de iF Design Award. De Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award werd toegekend aan diverse nieuwe Brother printers in de categorie ‘Voortreffelijke all-in-one inkjetprinter voor het MKB’. Daarnaast ontvingen een aantal Brother apparaten voor het vijftiende achtereenvolgende jaar de belangrijke iF Design Award (2022). De IF Design Award werd dit jaar niet alleen toegekend aan Brother hardware, maar ook aan twee Brother software applicaties voor labelprinters.  

BLI - DCP-J1200W, MFC-J4540DW, MFC-J6955DW, HAK100

iF -  MFC-J4340DW, MFC-J4335DW, MFC-J4335DWXL, MFC-J4540DWMFC-J4540DWXL, MFC-J535DWXL, 
       Color Label Editor2 app voor kleurenlabelprinters, Pro Label Tool app voor P-touch labelprinters

2020 Awards en Certificaten

forbes-logo

Brother op Forbes lijst van ‘Beste werkgevers ter wereld'

Brother Industries, Ltd. is als nummer 130 opgenomen in de lijst van "World's Best Employers" voor 2020. Deze lijst werd samengesteld door Forbes Magazine in samenwerking met Statista.

"We zijn vereerd dat Brother is vermeld als een van 's werelds beste werkgevers", aldus president Ichiro Sasaki. "Het is een bewijs van onze waarden en de toewijding aan onze medewerkers, die  Brother's ‘At your side’ boodschap elke dag tot leven brengen."

Good-design-awardpage-ds

Mobiele scanners ontvangen ‘Good design Award’

De Brother mobiele documentscanners DS-940DW / DS-740D / DS-640 hebben een Japanse ‘Good Design Award 2020’ ontvangen.

De Good Design Award erkent producten met een uitzonderlijke uitstraling en functie. Ze moeten daarnaast een grote toegevoegde waarde bieden aan consumenten en de samenleving

Naast de mobiele scanners ontving Brother een ‘Good Design Award 2020’ voor een professionele borduurmachine en de P-touch CUBE PT-P910BT. 

2019 Awards en Certificaten

ziffo-award

Leverancier van het jaar 2019 bij Ziffo

Ziffo Kantoorcentrum uit Amsterdam heeft Brother benoemd tot leveranciers van het jaar 2019. Brother werd verkozen vanwege de onderscheidende technische en commerciële support en het succes van Brother Managed Print Service (MPS) in combinatie met Brother businessprinters.

Meer info

Brother MT1000 winnaar in de categorie ‘Hardware & Kantoortechnologie’

Brother (International) Nederland B.V. is in het  jaarlijkse MT1000-onderzoek, door meer dan 5.100 beslissers met inkoopbevoegdheid, verkozen tot het beste bedrijf in de categorie ‘Hardware & Kantoortechnologie’. In de algemene lijst met de ‘1000 beste dienstverleners van Nederland in 2019’ eindigde Brother op plek 29.

MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners van Nederland. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door de redactie van vakblad MT (Management Team) in samenwerking met de Amsterdam Business School - Universiteit van Amsterdam. Aan het MT1000-onderzoek van 2019 deden meer dan 5.100 respondenten mee. Ze beoordeelde bedrijven waar ze de afgelopen drie jaar mee samen hebben gewerkt op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en Net Promoter Score (NPS).

HWI-award-pagina-okt2019

MFC-J5330DW bekroond met HWI Great Value Award

 De Brother MFC-J5330DW heeft in Oktober 2019 bij Hardware info een Great Value Award behaald en werd onder andere verkozen vanwege de lage printkosten.
 
“De inktkosten zijn veruit lager dan bij de concurrentie. Ook met de hoge snelheid van het apparaat verdient Brother punten, waarbij de mogelijkheid om A3 te printen een leuke extra is. “

good-design-award-pagina-2019

Brother wint “Good Design Award 2019” in diverse categorieën

Kleurenledprinters: HL-L3230CDW/MFC-L3770CDW
Documentscanners: ADS-1700W
Industriële labelprinters TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN, TD-4550DNWB

De ‘Good Design Award’ is een gerenommeerde onderscheiding voor industriële ontwerpen, die sinds 1957 wordt toegekend door het Japanse Institute of Design Promotion in verschillende categorieën.

IF-Design-Award-2019

IF Design Award 2019

"Een van 's werelds meest gewaardeerde designwedstrijden."

Sinds 1953 wordt de jaarlijkse iF Design Award wereldwijd erkend en gerespecteerd en is het iF-logo een internationaal erkend symbool geworden dat staat voor een uitstekend ontwerp.

Winnaars - Kleurenledprinter / all-in-one: HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-L3710CW
Winnaars - Labeling Sysem: P-Touch CUBE PLUS, PT-H110

Winter 2019 Pick Award - Voortreffelijke A3 all-in-one inkjetprinters

"Gezien de betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en indrukwekkende printsnelheden in elke uitgevoerde test, staan deze apparaten garant voor productiviteit binnen uw werkgroep."

Twee keer per jaar bekroont BLI na uitgebreide laboratoriumtesten, hard- en software oplossingen in de categorie 'Outstanding A3 Inkjet All-in-One Printer'.

Bekijk de award winnaars

Winter 2019 Pick Award – Voortreffelijke kleurenprinters en all-in-ones

"Naast het compacte formaat blinken deze printers uit in het afdrukken van zakelijke kleurendocumenten, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en zijn ze uitermate geschikt voor kleine kantoren."

Twee keer per jaar bekroont BLI na uitgebreide laboratoriumtesten, hard- en software oplossingen in de categorie 'Outstanding Colour Printer and Multifunctions'.

 

Bekijk onze kleurenledprinters

Winter 2019 Pick Award – Voortreffelijke compacte documentscanner

"De compacte ADS-1700W draagt bij aan verbetering van de werkefficiëntie van gebruikers, werkt soepel met reeds geïnstalleerde bedrijfssoftware en heeft tal van handige features, waaronder een kleurentouchscreen en een draadloze verbinding."

Twee keer per jaar bekroont BLI na uitgebreide laboratoriumtesten, hard- en software oplossingen in de categorie 'Outstanding Portable Scanner'.

Bekijk de ADS-1700W

2018 Awards en Certificaten

consumentenbond-dcp-j785dw

Tech award 2018

De DCP-J785DW heeft in december 2018 een Tech award gewonnen in de categorie printer.

De Tech awards zijn een initiatief van Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, Techpanel, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. en staan voor een uitstekende en innovatieve performance.

iF-Design-logo

iF Design Award 2018

Kleurenlasermodellen en inkjetprinter voor het MKB
“Een van de meest bekende onderscheidingen voor uitstekend design”

De jaarlijkse iF Design Award wordt sinds 1953 wereldwijd gerespecteerd en het iF logo is een internationaal erkend symbool voor uitstekend design.

Awards - BLI Pick 2018

BLI Buyers Lab 2018 Picks

De uitermate gerespecteerde BLI Pick Awards worden tweemaal per jaar uitgereikt aan de beste producten die maandenlang werden getest door onafhankelijke en ervaren analisten.

MFC-L9570CDW: Uitstekende all-in-one kleurenprinter voor het MKB

"Gebruikers die vaak printen kunnen zonder problemen in een hoog tempo afdrukken van topkwaliteit maken met de MFC-L9570CDW printer van Brother."

2017 Awards en Certificaten

Awards - BLI Line of the Year 2017

BLI Buyers Lab Serie van het Jaar 2017

De volledige line-up van onze professionele zwart-wit laserprinters werd door Buyers Lab (BLI) verkozen tot Serie van het Jaar 2017.

"Brothers nieuwe mono lasers voor de professionele gebruiker staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en intuïtief gebruik - allemaal factoren die de productiviteit van de werknemer verhogen."

Awards - BLI Pick 2017

BLI Buyers Lab 2017 Picks

De uitermate gerespecteerde BLI Pick Awards worden tweemaal per jaar uitgereikt aan de beste producten die maandenlang werden getest door onafhankelijke en ervaren analisten.

HL-L9310CDW: Uitstekende kleurenprinter voor het MKB

"Klanten die voor de HL-L9310CDW kiezen, halen een uitstekende kleurenprinter binnen in huis. Deze Brother wordt sterk aanbevolen door Buyers Laboratory."

HL-L6300DW: Uitstekende printer voor het MKB

"De HL-L6300DW van Brother is bijzonder betrouwbaar, heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. De downtime wordt hierdoor tot een minimum beperkt "

MFC-L2700DW & MFC-L2740DW: Uitstekende all-in-one printer

"De MFC-L2700DW en MFC-L2740DW van Brother leverden een indrukwekkende all-round prestatie. Ze zijn heel betrouwbaar waardoor gebruikers steeds productief blijven."

 BLI Highly Recommended 2017

BLI Highly Recommended & Recommended 2017

Kleurenprinters voor midden- en kleinbedrijf

"Eenvoudig in te stellen en te gebruiken, gebruikers met een compatibele router kunnen met één druk op de knop de draadloze instellingen automatisch configureren".

De volgende modellen hebben een 'Highly Recommended' award ontvangen:
MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW,

De onderstaande 2 modellen hebben een 'Recommended' award ontvangen:
DCP-L8410CDW, HL-L8260CDW

Awards - EOPA 2017

European Office Products Awards 2017

De European Office Products Awards bestaan 16 jaar en zijn een ultieme onderscheiding voor ondernemingen die actief zijn in Europa. Deze awards – een erkenning van commerciële prestaties, innovatie en professionaliteit – geven een uniek platform om prestaties/successen te bevorderen en zich te onderscheiden van de concurrentie.

QL800 labelprinter reeks: Innovatie van het Jaar 2017

Brothers QL-800 labelprinters kunnen in het zwart en in het rood afdrukken zodat uw labels echt opvallen - een innovatie die werd bekroond.

Awards - iF Design 2017

iF Design Award 2017

“Een van de meest bekende onderscheidingen voor uitstekend design”

De jaarlijkse iF Design Award wordt sinds 1953 wereldwijd gerespecteerd en het iF logo is een internationaal erkend symbool voor uitstekend design.

2016 Awards en Certificaten

Awards - BLI Pick 2016

BLI Buyers Lab 2016 Picks

"Brother biedt uitzonderlijk betrouwbare producten met een robuuste fuser waardoor de printer op ieder moment op hoge snelheid pagina’s kan afdrukken”

De uitermate gerespecteerde BLI Pick Awards worden tweemaal per jaar uitgereikt aan de beste producten die maandenlang werden getest door onafhankelijke en ervaren analisten.

bli-energy-efficiency-award-2016

BLI Winter Award 2016

Uitstekende prestaties op het gebied van energie-efficiëntie

"Veel minder geluidsemissie dan gemiddeld, zeer gewenst bij gebruik in een standaard kantooromgeving"

De BLI Pick awards worden na rigoureuze laboratoriumtests twee keer per jaar uitgereikt aan de beste hardware- en software in de categorie ‘energie-efficiëntie'.

Uitstekende prestatie op het gebied van energie-efficiëntie: MFC-J5720DW

Awards - BLI Highly Recommended 2016

BLI Highly Recommended & Recommended 2016

"Brother biedt een robuust pakket van mobiele print- en scanfuncties, waaronder ondersteuning voor de Brother iPrint&Scan app, Apple AirPrint en Google Cloud Print, zodat gebruikers kunnen afdrukken vanaf vrijwel elke locatie.”

Het BLI Highly Recommended & Recommended label wordt toegekend aan producten die sterk scoren op eigenschappen zoals gebruiksvriendelijkheid, innovatie, efficiëntie en waarde.

Awards - BLI Reliability Certified 2016

BLI Reliability Certified 2016

“Voor middelgrote tot grote ondernemingen is de bijzonder betrouwbare MFC-L6900DW een uitstekende keuze.”

Het BLI Reliability Certified label wordt uitgereikt aan producten die verregaande en strenge testen doorstonden met betrekking tot duurzaamheid en betrouwbaarheid, een doorslaggevende factor voor kopers en IT-managers.