Originele Brother TN241CMY voordeelverpakking

Brother TN-241CMY voordeelverpakking met tonercartridges cyaan, magenta en geel. Elke cartridge print maximaal 1.400 pagina's. 

€ 294,70 incl. btw

€ 243,55 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+
Een reseller zoeken

Elke lasertonercartridge print maximaal 1.400 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 19798

Voordeliger dan het aanschaffen van één pakket, waardoor uw kosten per pagina worden verlaagd

Hoogwaardige, originele Brother TN241CMY tonercartridge multipack

Productinformatie

TN241CMY_main

Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert

Het gebruik van originele Brother TN-241 tonercartridges beschermen uw printergarantie

Eigenschappen

  • Elke lasertonercartridge print maximaal 1.400 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 19798
  • Voordeliger dan het aanschaffen van één pakket, waardoor uw kosten per pagina worden verlaagd
  • Hoogwaardige, originele Brother TN241CMY tonercartridge multipack
  • Brother tonercartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Het gebruik van originele Brother TN-241 tonercartridges beschermen uw printergarantie

Beschrijving

Deze TN241CMY voordeelverpakking is geschikt voor professionele kleurenledprinters van Brother en bevat alle drie kleurentonercartridges in één handig pakket. Met zowel de cyaan, magenta en de gele tonercartridge print u tot maximaal 1.400 pagina’s.

De tonercartridges zijn speciaal ontworpen voor het printen van documenten die lang bewaard moeten blijven en niet gaan vlekken of binnen verloop van tijd vervagen. Geschikt voor professionele kleurenlaserprinters van Brother.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten. 
 
Originele Brother TN-241CMY tonercartridges - Iedere keer de moeite waard.

Meer over dit product...

 

Bespaar met voordeelverpakking

Bespaar geld op uw tonercartridges en verlaag de printkosten met de aanschaf van de originele Brother TN241CMY voordeelverpakking. Deze verpakking bevat:

TN-241C - Cyaan
TN-241M - Magenta
TN-241Y - Geel

Reliability and Quality Assurance

Optimale betrouwbaarheid

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Guaranteed to Work

Gegarandeerde kwaliteit

Brother tonercartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen,  beschermt u uw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure tonercartridge kunnen toebrengen. U bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Performance Tested

Optimale prestaties

Elke tonercartridge wordt uitvoerig getest volgens ISO-normen, zodat gebruikers kunnen rekenen op de kwaliteit en prestaties die van een laserprinter verwacht mogen worden. Met originele Brother tonercartridge bent u altijd zeker van optimale prestaties en professionele resultaten.

support at your side

‘At your side’

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat ‘At your side’ en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

brotherearthlogo

Milieu en recycling

Alle Brother cartridges zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

laser genuine

Authenticiteit van printbenodigdheden

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Het hologram-beveiligingslabel kan worden geverifieerd via het unieke 7-cijferige ID-nummer op www.brother.com/id 

Samen met Brother kunt u lege tonercartridges zonder extra kosten recyclen.

Wij doen er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren en moedigen onze klanten aan om hieraan bij te dragen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken om originele gebruikte Brother cartridges te recyclen.

In de verpakking van een nieuwe Brother tonercartridge of ander verbruiksartikel zit een retourlabel waarmee u lege cartridges of drums kosteloos naar ons kunt terugsturen. U kunt het gratis verzendlabel ook downloaden via onze website.

Door te recyclen helpt u mee om het milieu te beschermen en ondersteunt u tevens non-profitorganisatie Cool Earth. Wij verzekeren u dat er absoluut niets naar de vuilstort gaat en dat lege cartridges die we niet opnieuw kunnen gebruiken, worden gerecycled. Zo draagt u bij aan een duurzame circulaire economie.

Laten we samen zorgen voor een betere leefomgeving! Recycle gratis lege inkt- en tonercartridges.

 

Terug naar boven