Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-241Y gele tonercartridge

Brother TN-241Y gele tonercartridge. Print 1.400 pagina's.

€ 98,05 incl. btw € 81,03 excl. btw

Deze TN-241Y gele tonercartridge is ontworpen zodat deze perfect samen werkt met uw Brother printer, zodat u geld kunt besparen en gegarandeerd keer op keer documenten van de hoogste kwaliteit afdrukt. Originele verbruiksartikelen zoals de TN-241Y bieden op de lange termijn meer voordeel dan goedkopere alternatieven.

  • Print 1.400 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere toners

TN-241BK – zwarte tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.500 pagina's
TN-241M – magenta tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 1.400 pagina's
TN-241C – cyaan tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 1.400 pagina's

 

Wanneer het tijd is om uw toner te vervangen, kunt u vertrouwen op de Brother TN-241Y tonercartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken altijd haarscherp en kristalhelder zijn.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope tonercartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie kunnen tenietdoen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele TN-241Y gele tonercartridge zorgt ervoor dat uw printer uitstekende resultaten blijft produceren, zodat u verzekerd bent dat belangrijke documenten worden afgedrukt met de beste  kwaliteit.


Toepassing