Toegevoegd aan mandje

Originele Brother TN-241C cyaan tonercartridge

Brother TN-241C cyaan tonercartridge. Print 1.400 pagina's.

€ 98,05 incl. btw € 81,03 excl. btw

Kies deze vervangende TN-241C cyaan tonercartridge – speciaal ontwikkeld om in synergie met uw Brother printer samen te werken – zodat u zeker bent dat uw afdrukken snel en haarscherp worden afgedrukt. Originele verbruiksartikelen zoals de TN-241C bieden op de lange termijn meer waar voor uw geld dan goedkopere alternatieven.

  • Print 1.400 pagina's conform ISO/IEC 19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Andere toners

TN-241BK – Zwarte tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 2.500 pagina's
TN-241M – Magenta tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 1.400 pagina's
TN-241Y – Gele tonercartridge met een afdrukcapaciteit van 1.400 pagina's

 

Vertrouw wanneer het tijd is om uw toner te vervangen op de Brother TN-241C tonercartridge, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze verbruiksartikelen te kopen, maar onthoud wel dat navulcartridges en andere goedkope tonercartridges niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook blijvende schade aan uw printer kan veroorzaken waardoor in sommige gevallen uw garantie vervalt.

Deze originele TN-241C cyaan tonercartridge zorgt ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Toepassing