Origineel Brother BP-60PA A4 inkjetpapier.

Brother BP-60PA A4 standaard inkjetpapier. Bevat 250 vel.

€ 5,78 incl. btw

€ 4,78 excl. btw

Op voorraad

Nu bestellen voor levering binnen 5 werkdagen
+

Pak bevat 250 vel

Origineel Brother product van hoge kwaliteit

Zorgt ervoor dat uw documenten er voortreffelijk uitzien

Productinformatie

BP60PA

  • Pak bevat 250 vel
  • Origineel Brother product van hoge kwaliteit
  • Zorgt ervoor dat uw documenten er voortreffelijk uitzien

Beschrijving

Dit originele BP-60PA A4 standaard inkjetpapier is perfect afgestemd op uw Brother printer en zorgt ervoor dat uw documenten helder en net worden afgedrukt. Het resultaat? Een eindproduct waarmee u indruk maakt.

Toepassing

Toon meer +
Toon minder -

Meer over dit product...

Zorg ervoor dat uw Brother printer optimaal blijft presteren en dat uw documenten er altijd onberispelijk uitzien door BP-60PA A4 standaard inkjetpapier te gebruiken.

Het BP-60PA A4 papier heeft een mooie afwerking en is ideaal voor het afdrukken van brieven, facturen en rekeningen met hoge kwaliteit. Het papier is perfect afgestemd op uw Brother printer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of andere afdrukproblemen.

Aangezien het BP-60PA A4 papier een origineel product van Brother is, kunt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig  getest en ontworpen is voor de best mogelijke resultaten. Waarom risico nemen met goedkopere, niet-orginele papiersoorten, met als gevolg een minder mooie afdrukkwaliteit?  Vertrouw daarom op het papier van Brother voor gegarandeerd hoge kwaliteit van uw afdrukken.
Terug naar boven