Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Inkjetprinters
  4. MFC-6490CW

Overzicht

5 in 1 - Netwerk A3 kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - kleurenfax - PhotoCapture Centre - Wireless

 

De compacte MFC-6490CW levert professionele A3 prestaties en biedt u de flexibiliteit die kenmerkend is voor de nieuwe Brother all-in-one machines.

 

Het draadloze netwerk is gereed om te gebruiken en eenvoudig in te stellen. U bent dus eindelijk af van al die kabels, maar dit is nog steeds een optie indien u dit wenst.

 

Het grote 3.3 inch LCD scherm maakt het nog eenvoudiger om de MFC-6490CW te bedienen. U kunt bijvoorbeeld foto’s apart bekijken, of als diashow weergeven, en deze zelfs bewerken zonder computer. Daarnaast kunt u eenvoudig vanaf uw PC printen en scannen m.b.v. Brother Control Center software.

 

Met twee aparte papierlades, samen tot 400 vel, hoeft u niet steeds papier te wisselen als u van formaat wilt veranderen. De automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 pagina’s maakt het kopiëren en scannen van meerdere pagina’s veel comfortabeler en een stuk sneller!

 

De MFC-6490CW voldoet aan de internationaal geroemde ENERGY STAR® milieustandaard, wat betekent dat uw A3 all-in-one printer een minimale impact op het milieu heeft. Ook daarom is de MFC-6490CW een onmisbaar onderdeel van uw team.

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Papier