Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Inkjetprinters
  4. DCP-6690CW

Overzicht

4 in 1 - Netwerk A3 kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - PhotoCapture Centre - Wireless

 

De compacte en multifunctionele DCP-6690CW levert professionele A3 prestaties en biedt u de flexibiliteit die kenmerkend is voor de nieuwe generatie Brother all-in-one machines.

Het grote 4,2 inch LCD touchscreen maakt het nog eenvoudiger om de DCP- 6690CW te bedienen. Raak simpelweg het scherm aan om de diverse functies te gebruiken. Zo kunt u foto’s apart bekijken, of als diashow weergeven, en deze zelfs bewerken zonder computer. Daarnaast kunt u eenvoudig vanaf uw PC printen en scannen m.b.v. de Brother Control Center software.

Het draadloze netwerk is gereed om te gebruiken en eenvoudig in te stellen. U bent dus eindelijk af van al die kabels, maar dit is nog steeds een optie indien u dit wenst.

Met twee aparte papierlades, samen tot 400 vel, hoeft u niet steeds papier te wisselen als u van formaat wilt veranderen. De automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 pagina’s maakt het kopiëren en scannen van meerdere pagina’s veel comfortabeler en een stuk sneller!

Verder bespaart u kosten doordat u één machine koopt in plaats van drie en het gebruik van de hoge capaciteit cartridges laten uw kosten per pagina nog lager uitvallen.

De DCP-6690CW voldoet aan de internationaal geroemde ENERGY STAR® milieu standaard, wat betekent dat uw A3 all-in-one printer een minimale impact op het milieu heeft. Ook daarom is de DCP-6690CW een onmisbaar onderdeel van uw team.

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Papier