Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Inkjetprinters
  4. DCP-350C

Overzicht

4 in 1 - Kleurenprinter - flatbed kleurenscanner - kleurencopier - PhotoCapture Centre

 

Laat u niet misleiden door het compacte ontwerp, de DCP-350C zit vol functies en mogelijkheden. Printer, scanner en kopieerapparaat in één, de DCP-350C is dé ideale machine voor thuis gebruik.

Het 2 inch kleuren LCD scherm maakt het mogelijk om uw foto’s vanaf een geheugenkaart of USB Flash-geheugenstick één voor één of in een dia presentatie te bekijken. Dankzij de standaard meegeleverde FaceFilter Studio software zien uw foto’s er geweldig uit. Deze software biedt u de
mogelijkheid de huidtint aan te passen, oneffenheden te verwijderen en rode ogen weg te filteren.

De PhotoCapture Centre functie is compatibel met de meest gebruikte geheugenkaarten waaronder; SD™, XD™, CF™, MMC™ en MS™.

 

De DCP-350C heeft een USB poort waarmee u direct kunt printen vanaf en scannen naar een USB Flash-geheugenstick. Met de PictBridge interface kunt u direct foto’s printen vanaf uw digitale camera.

 

U hoeft geen papier te vervangen, de DCP-350C heeft twee lades; één voor fotopapier en één voor normaal papier.

 

Alle Brother kleuren inkjet multifunctionals worden geleverd met (volledig gevulde) gescheiden kleuren inktcardriges, een duidelijk voordeel omdat u alleen de cartridge die leeg is hoeft te vervangen. Voor maximale afdrukkwaliteit raden wij aan om originele Brother LC-1000 vervagingsbestendige inkt en Brother BP61 fotopapier te gebruiken.

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Papier