Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1100RBWBP inktcartridge voordeelverpakking

Brother LC-1100RBWBP inktcartridges cyaan, magenta en geel voordeelverpakking. Elke cartridge print 325 pagina's van A4-formaat.

€ 43,12 incl. btw € 35,64 excl. btw

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-1100RBWBP voordeelverpakking. De verpakking bevat cyaan, geel en magenta inktcartridges, die speciaal ontwikkeld zijn om het beste uit uw Brother printer te halen.

Brother houdt rekening met de milieu-impact van cartridges in elke levensfase van het product. Dit resulteert in minder afvalproductie. Al onze apparaten en cartridges worden geproduceerd om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Originele Brother LC-1100 inktcartridges – Iedere keer de moeite waard

  • Cyaan, magenta en gele cartridge printen elk 325 pagina's (ISO/IEC 24711)
  • Hoogwaardige originele Brother inktcartridges in een voordeelverpakking met 3 kleuren inktcartridges
  • Voordeliger dan losse inktcartridges, waardoor de kosten per pagina worden verlaagd
  • Originele Brother inktcartridges zijn uitgebreid getest zodat elke afdruk perfecte resultaten oplevert
  • Met het gebruik van deze originele Brother LC-1100 inktcartridge is uw garantie verzekerd

Overzicht

De LC-1100C, LC-1100M en LC-1100Y inktcartridges in deze LC-1100RBWBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze niet volledig afgestemd op uw printer. Het gebruik van niet-orginele cartridges leidt vaak tot afdrukproblemen of schade aan uw printer – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor dit originele LC-1100RBWBP inktcartridge voordeelverpakking, zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.