Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1100RBWBP inktcartridge voordeelverpakking

Brother LC-1100RBWBP inktcartridges cyaan, magenta en geel voordeelverpakking. Elke cartridge print 325 pagina's van A4-formaat.

€ 43,12 incl. btw € 35,64 excl. btw

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-1100RBWBP voordeelverpakking. De verpakking bevat cyaan, geel en magenta inktcartridges, die speciaal ontwikkeld zijn om het beste uit uw Brother printer te halen.

  • Print 325 A4-pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

De LC-1100C, LC-1100M en LC-1100Y inktcartridges in deze LC-1100RBWBP voordeelverpakking zijn vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en bieden u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze niet volledig afgestemd op uw printer. Het gebruik van niet-orginele cartridges leidt vaak tot afdrukproblemen of schade aan uw printer – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor dit originele LC-1100RBWBP inktcartridge voordeelverpakking, zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Toepassing