Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Inkjetprinters
  4. MFC-790CW

Overzicht

6 in 1 - Netwerk kleurenprinter - flatbed kleurencopier - kleurenscanner - kleurenfax - PhotoCapture Centre - Message Center - Wireless

 

Met de MFC-790CW kunt u printen, faxen, kopiëren en scannen vanaf één compacte machine. Daarnaast heeft de machine vele functies zoals het 4,2 inch touchscreen LCD scherm, de draadloze netwerkconnectie, geïntegreerde telefoon met automatisch antwoordapparaat.

 

De MFC-790CW is eenvoudig in gebruik, bedien de verschillende functies simpelweg door op het 4,2 inch kleurenscherm te drukken. Sluit de MFC-790CW eenvoudig aan op uw bestaande (draadloze) netwerk en deel de vele functies met verschillende gebruikers.

 

Via de automatische documentinvoer (ADF) kunt u documenten van meerdere pagina’s snel en eenvoudig faxen, kopiëren en scannen. U kunt tijdens het kopiëren van gebonden documenten zelfs automatisch schaduwen en scheef liggende documenten corrigeren. Met de aparte fotopapierlade wisselt u snel en gemakkelijk van papiersoort.

 

U kunt direct printen vanaf uw digitale camera, geheugenkaarten en vanaf een USB geheugenstick of scannen naar USB zonder uw computer te gebruiken – een handige oplossing wanneer u weinig tijd heeft.

 

Met Brother’s innobella inkt en papier wordt tekst uitermate scherp en duidelijk geprint, en foto’s en kleurrijke documenten ogen professioneel. De indrukwekkende printsnelheid bedraagt 33ppm in zwart-wit en 27ppm in kleur en binnen 30 seconden heeft u een 10x15cm fotoafdruk van goede kwaliteit.

 

De MFC-790CW voldoet aan de ENERGY STAR milieustandaard en heeft een laag energieverbruik, een lage geluidsproductie en een recyclingvriendelijk ontwerp.

 

Alle Brother kleuren all-in-one’s worden geleverd met gescheiden kleuren cartridges, zodat u alleen de cartridge die leeg is hoeft te vervangen. Uiteindelijk zult u hierdoor veel geld besparen. Voor maximale afdrukkwaliteit adviseren wij om de originele Brother LC-1100 vervagingbestendige kleuren cartridges te gebruiken in combinatie met het Brother BP71 Premium Plus fotopapier.

Verbruiksartikelen en accessoires

Verbruiksartikelen

Papier