Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1100M magenta inktcartridge

Brother LC-1100M magenta inktcartridge. Print 325 pagina's.

€ 14,92 incl. btw € 12,33 excl. btw

Deze originele Brother LC-1100M magenta inktcartridge is speciaal ontworpen voor optimale printprestaties en zorgt ervoor dat uw printopdrachten met mooie, volle kleuren en een perfecte helderheid worden afgedrukt. Onze eenvoudig te installeren cartridges zijn te gebruiken met diverse printers. De inkt is zo samengesteld dat documenten die afgedrukt worden lang meegaan en na verloop van tijd niet vlekkerig worden of vervagen.

  • Print 325 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Ook verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-1100Y – geel
LC-1100C – cyaan
LC-1100BK – zwart

 

Met de LC-1100M magenta inktcartridge doet u geenconcessies op het gebied van kwaliteit. De  cartridge LC-1100M is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer de best mogelijke afdrukresultaten van de hoogste kwaliteit. De hoogwaardige printkwaliteit van de LC-1100M is te danken aan het aan de speciale printkoppen, die garant staan voor vloeiende en scherpe afdrukken.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – is dit dus het risico wel waard?

Door te kiezen voor een originele LC-1100M inktcartridge zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren en kunt u er gerust op vertrouwen dat de garantie die u hebt geldig blijft.

Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel deze LC-1100M inktcartridge.