Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1100HYRBWBP inktcartridge met hoge capaciteit voordeelverpakking.

Brother LC-1100HYRBWBP inktcartridges cyaan, magenta en geel met hoge capaciteit voordeelverpakking. Elke cartridge print 750 pagina's.

€ 47,90 incl. btw € 39,59 excl. btw

Op voorraad

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges soepel, zorgeloos en betaalbaar verloopt en kies voor de LC-1100HYRBWBP voordeelverpakking met hoge capaciteit. De verpakking bevat cyaan, geel en magenta inktcartridges, die speciaal ontwikkeld zijn om het beste uit uw Brother printer te halen.

  • Elke cartridge print 750 pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:

LC-1100HYBK – zwarte inktcartridge met hoge capaciteit; afdrukcapaciteit 900 pagina's
LC-1100HYM – magenta inktcartridge met hoge capaciteit; afdrukcapaciteit 750 pagina's
LC-1100HYC – cyaan inktcartridge met hoge capaciteit; afdrukcapaciteit 750 pagina's
LC-1100HYY – gele inktcartridge met hoge capaciteit; afdrukcapaciteit 750 pagina's

 

Dit LC-1100HYRBWBP inktcartridge voordeelverpakking met hoge capaciteit is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer de best mogelijke afdrukresultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn deze niet volledig afgestemd op uw printer. Het gebruik van niet-orginele cartridges leidt vaak tot afdrukproblemen of schade aan uw printer – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor een originele LC-1100HYRBWBP inktcartridge voordeelverpakking in cyaan, magenta en geel met hoge capaciteit, zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.