Toegevoegd aan mandje

Originele Brother LC-1100HYM magenta inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-1100HYM magenta inktcartridge met hoge capaciteit. Print 750 pagina's op A4-formaat.

€ 20,16 incl. btw € 16,66 excl. btw

Op voorraad

Deze originele Brother LC-1100HYM magenta inktcartridge met hoge capaciteit is speciaal ontworpen voor optimale printprestaties en garandeert hoogwaardige printresultaten telkens wanneer u afdrukt. Onze eenvoudig te vervangen cartridges met hoge capaciteit zorgen ervoor dat u kosten laag blijven, terwijl ze scherpe en heldere documenten produceren die niet vlekkerig worden of vervagen.

  • Print 750 A4-pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Verkrijgbaar in andere kleuren:
LC-1100HYBK – zwart
LC-1100HYC – cyaan
LC-1100HYY – geel

 

Met de LC-1100HYM inktcartridge met hoge capaciteit bent u voordelig uit. De LC-1100HYM  cartridge werd vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – is dit dus het risico wel waard? Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel deze LC-1100HYM inktcartridge vandaag.

Door te kiezen voor een originele LC-1100HYM inktcartridge met hoge capaciteit zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.