Originele Brother LC-1100HYBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit

Brother LC-1100HYBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit. Print 900 pagina's op A4-formaat.

€ 42,31 incl. btw

€ 34,97 excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie
Niet op voorraad

Print 900 A4-pagina's conform ISO/IEC 24711

Originele Brother inkt van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1100HYBK_main

  • Print 900 A4-pagina's conform ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inkt van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling en afdrukproblemen, waardoor u papier, tijd en geld bespaart

Beschrijving

Deze originele Brother LC-1100HYBK zwarte inktcartridge met hoge capaciteit is speciaal ontworpen voor optimale printprestaties en garandeert hoogwaardige printresultaten telkens wanneer u afdrukt. Onze eenvoudig te vervangen cartridges met hoge capaciteit zorgen ervoor dat u kosten laag blijven, terwijl ze scherpe en heldere documenten produceren die niet vlekkerig worden of vervagen.

Meer over dit product...

Verkrijgbaar in andere kleuren:
LC-1100HYC – cyaan
LC-1100HYM – magenta
LC-1100HYY – geel

 

Met de LC-1100HYBK inktcartridge met hoge capaciteit bent u voordelig uit. De LC-1100HYBK  cartridge werd vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Aangezien u de zwarte inktcartridge meestal meer gebruikt dan uw andere cartridges, kan het zijn dat u deze vaker moet vervangen.Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u op korte termijn geld kan besparen, zijn deze producten vaak niet goed afgestemd op uw Brother printer. Dit kan leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw apparaat toebrengen – is dit dus het risico wel waard? Zorg dus dat u niet zonder komt te zitten en bestel deze LC-1100HYBK inktcartridge vandaag.

Door te kiezen voor een originele LC-1100HYBK inktcartridge met hoge capaciteit zorgt u ervoor dat uw printer topprestaties blijft leveren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft.

Terug naar boven