1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Milieu en duurzaamheid
  4. Duurzaamheid en MVO

Onze toewijding aan de Sustainable Development Goals van de VN 

 

Wat zijn Sustainable Development Goals (SDG's)?

In 2015 hebben alle 193 lidstaten van de Verenigde Naties zeventien Sustainable Development Goals aangenomen die erop gericht zijn de wereld ‘welvarender, inclusiever, duurzaam en veerkrachtig’ te maken. Deze doelen richten zich op een aantal verschillende gebieden, van armoede tot circulaire economie.

Brother richt zich op 9 van deze doelstellingen die het meest relevant zijn voor ons bedrijf, zodat we kunnen bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Bekijk onze video om te ontdekken hoe Brother deze SDG's wil gaan bereiken.

Wilt u een Brother product recyclen?

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

Brother en de circulaire economie

Door Brother producten te gebruiken, kunt u helpen om onze leefomgeving te beschermen. Dat komt omdat we bij Brother werken aan een circulaire economie, waar we onze producten goed onderhouden, repareren en uiteindelijk recyclen in plaats van ze zomaar vervangen. In het kader van de circulaire economie streeft Brother naar het creëren van duurzame producten die lang meegaan, zodat u uw ecologische voetafdruk kunt verlagen. We werken er hard aan om onze impact op het milieu te verminderen, van tonerrecycling tot het herstellen van apparaten die anders afgedankt zouden worden.  

 

Meer informatie over de circulaire economie

A beach with a green forest in the distance with clouds above

Milieu blogs

Als u advies wilt over hoe u duurzamer kunt leven of op de hoogte wilt blijven van de milieuactiviteiten van Brother, ga dan naar onze pagina met blogs over het milieu.

Milieu blogs
Green transparent globe on green grass

Corporate social responsibility (CSR)

Zowel wereldwijd als binnen Europa streven we ernaar om duurzaam te werken, en dit geld ook voor de toeleveringsketen. Als onderdeel hiervan heeft Brother zich verbonden aan het Global Compact van de VN en heeft er een onafhankelijk beoordeelding plaatsgevonden door EcoVadis.

Meer over CSR