1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Milieu en duurzaamheid
  4. Brother en de circulaire economie

 

Wat is een circulaire economie?

Een circulaire economie stapt af van het oude consumptiemodel en kijkt naar manieren om de afvalberg te verkleinen, door verminderd gebruik van hulpbronnen, verlengde levensduur, hergebruik, remanufacturing en recycling. 

We willen het makkelijk maken om een duurzame keuze te maken en dit betekent dat we duurzame producten met een lange levensduur produceren, ons energieverbruik verminderen en waar mogelijk materialen hergebruiken, herstellen en recyclen. 

Bekijk de video over de activiteiten die we ondernemen om bij Brother een circulaire economie tot stand te brengen. 

 

Brother colleagues in a factory with products

Kosteloos recyclen met Brother

U kunt nu een bijdrage leveren aan de circulaire economie door uw gebruikte inkt- en tonercartridges kosteloos naar ons terug te sturen zodat we ze kunnen recyclen. Samen kunnen we onze impact op het milieu tot een minimum beperken.

Cartridges recyclen
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Originele Brother verbruiksartikelen 

Brother printers leveren uitstekende prestaties in combinatie met onze originele verbruiksartikelen. Met het gebruik van originele Brother cartridges behaalt u niet alleen de beste kwaliteit, maar helpt u ook mee om afval te beperken en de gevolgen voor het milieu te verminderen.

Bestel originele cartridges
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

MVO bij Brother

Bij Brother vinden we het belangrijk om de gemeenschappen waarin we opereren te ondersteunen. We streven voortdurend naar een betere wereld en doen dit onder meer door het naleven van de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties en het ondersteunen van lokale initiatieven.

Meer over MVO
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Product en naleving 

Brother voldoet aan alle wettelijke regelgeving en produceert gegarandeerd duurzame producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Alles over corformiteit
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Waarden en filosofie

Brother wil verantwoordelijk, ethisch en duurzaam ondernemen. Wij hebben dit geïmplementeerd via ons beleid, onze gedragscodes en het mondiale handvest van de Brother Groep.

Lees meer over onze waarden