1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Originele inkt en tonercartridges
  4. Betrouwbare cartridges

Consistente, betrouwbare inkt- en tonercartridges

Business gaat altijd door en het is vaak hard werken om bij te blijven. Vandaar dat alles altijd perfect moet werken. Als het gaat om betrouwbaarheid van uw printers binnen het kantoor, is het van groot belangrijk dat u blindelings kunt vertrouwen op de toner- en inktcartridges die u gebruikt.

De cartridges van Brother worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze naadloos werken met uw printer en hoogwaardige resultaten bieden. En dat is precies dat u nodig heeft!

Kies voor originele cartridges als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

Vakkundig ontwikkeld

Met de inkt- en tonercartridges van Brother zijn uw zakelijke documenten altijd van topkwaliteit. De cartridges zijn vakkundig ontwikkeld, zodat ze perfect samenwerken met de printer. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Minimale uitvaltijd
  • Optimale cartridge opbrengst
  • Langere levensduur voor hardware

Consistente hoge kwaliteit

Voor bedrijven is uitstraling belangrijk en consistentie de sleutel. Wanneer u belangrijke document of deze presentatie print, wilt u altijd verzekerd zijn van perfecte resultaten. Originele inkt- en tonercartridges van Brother zijn uitvoerig getest en gecontroleerd, zodat altijd de hoogste printkwaliteit gegarandeerd kan worden en afdrukken lang mee gaan.

De strenge kwaliteitscontroles van Brother zorgen ervoor dat u kunt rekenen op betrouwbare afdrukkwaliteit en altijd uitstekende prestaties kunt verwachten.

Vind de juiste inkt- of tonercartridge voor uw Brother printer.

Milieuvriendelijk

Lege cartridges gratis opsturen voor een verantwoorde recycling.

Bijdrage leveren

Veiligheid

Voldoet aan ISO-normen en eisen van klantveiligheid.

Uitvoerig getest