1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Originele inkt en tonercartridges
  4. Hoge kwaliteit cartridges

Iedere keer perfecte printkwaliteit

 

Brother-inktcartridges en tonercartridges zijn speciaal geformuleerd om het risico van vlekken en vegen te beperken. We gebruiken de nieuwste technologie voor kleurbeheer om ervoor te zorgen dat onze inkt- en tonercartridges de exacte pantone-kleuren produceren die u nodig hebt en niet vervagen na verloop van tijd. Zorg ervoor dat de logo's van uw bedrijf dezelfde afdruk na afdrukken verschijnen.

Kies voor originele cartridges als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

Consistente kleuren

Dankzij de inkt- en tonercartridges van Brother zijn uw zakelijke documenten altijd van topkwaliteit. Onze geavanceerde tonercartridges bevatten perfect afgeronde tonerdeeltjes en zorgen voor een superieure kleurkwaliteit. De combinatie van pigment en kleurstofinkt die wordt gebruikt in onze inktcartridges, staat garant voor levendige kleuren en duurzame afdrukken.

Vakkundig ontwikkeld

De verbruiksartikelen van Brother zijn getest en ontworpen door dezelfde technici die onze high-end printer modellen fabriceren. Dit betekent dat Brother inkt of toner altijd perfect is afgestemd op de printer en dat beide componenten naadloos samenwerken. Zo kunt u keer op keer rekenen op de fantastische printkwaliteit die wordt behaalt dankzij de inkt- en tonercartridges van Brother.

Verzekerd van uitstekende prestaties

Originele Brother inkt- en tonercartridges worden onderworpen aan een zeer strenge kwaliteitscontrole, zodat altijd de beste printkwaliteit gegarandeerd kan worden en elke cartridge een consistent aantal afdrukken maakt. De prints worden getest volgens ISO 11798 * zodat u erop kunt vertrouwen dat uw afgedrukte documenten na verloop van tijd niet vervagen of nadat ze zijn blootgesteld aan water of zonlicht.

* ISO 11798 is een normering over duurzaamheid van inkt en toner op afgedrukte of gekopieerde documenten.

Vind de juiste inkt- of tonercartridge voor uw Brother printer.

Veiligheid

Voldoet aan ISO-normen en eisen van klantveiligheid.

Uitvoerig getest

Milieuvriendelijk

Lege cartridges gratis opsturen voor een verantwoorde recycling.

Bijdrage leveren