1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Originele inkt en tonercartridges
  4. Veilige cartridges

Getest volgens de hoogste veiligheidsnormen

Bij Brother zijn we voortdurend bezig om onze inkt- en tonercartridges te verbeteren, niet alleen om  hoogwaardige afdrukken te kunnen garanderen, maar ook om ervoor te zorgen dat u niet in contact komt met mogelijk schadelijke deeltjes.

Kies voor originele cartridges als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

Uitrusting

Alle originele inkt- en tonercartridges van Brother worden geproduceerd in onze toonaangevende technologische faciliteiten, waar kwaliteitswaarborg centraal staat.
Onze cartridges ondergaan een rigoureus kwaliteitscontrole, door continue inspecties en tests uit te voeren. U bent daardoor verzekerd dat u met het gebruik van Brother cartridges voldoet aan de hoogste industriële standaard en ethische normen,  terwijl u ook kunt rekenen op hoogwaardige  afdrukken.

Optimale prestaties

Inkt- en tonercartridges van Brother zijn onderdeel van een geavanceerd printsysteem. Onze originele verbruiksartikelen zijn ontworpen door dezelfde ingenieurs die ook onze printers produceren. Zij zorgen ervoor dat de inkt- en tonercartridges naadloos samenwerken en levendige afbeeldingen en scherpe teksten leveren. Daarnaast voldoen onze verbruiksartikelen aan ISO 11798 normen voor bestendigheid en duurzaamheid.

Vind de juiste inkt- of tonercartridge voor uw Brother printer.

Milieuvriendelijk

Lege cartridges gratis opsturen voor een verantwoorde recycling.

Bijdrage leveren