Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Originele inkt en tonercartridges
  4. Veilige cartridges

Getest volgens de hoogste veiligheidsnormen

Bij Brother zijn we voortdurend bezig om onze inkt- en tonercartridges te verbeteren, niet alleen om  hoogwaardige afdrukken te kunnen garanderen, maar ook om ervoor te zorgen dat u niet in contact komt met mogelijk schadelijke deeltjes.

Kies voor originele cartridges als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

Uitrusting

Alle originele inkt- en tonercartridges van Brother worden geproduceerd in onze toonaangevende technologische faciliteiten, waar kwaliteitswaarborg centraal staat.
Onze cartridges ondergaan een rigoureus kwaliteitscontrole, door continue inspecties en tests uit te voeren. U bent daardoor verzekerd dat u met het gebruik van Brother cartridges voldoet aan de hoogste industriële standaard en ethische normen,  terwijl u ook kunt rekenen op hoogwaardige  afdrukken.

Optimale prestaties

Inkt- en tonercartridges van Brother zijn onderdeel van een geavanceerd printsysteem. Onze originele verbruiksartikelen zijn ontworpen door dezelfde ingenieurs die ook onze printers produceren. Zij zorgen ervoor dat de inkt- en tonercartridges naadloos samenwerken en levendige afbeeldingen en scherpe teksten leveren. Daarnaast voldoen onze verbruiksartikelen aan ISO 11798 normen voor bestendigheid en duurzaamheid.

Vind de juiste inkt- of tonercartridge voor uw Brother printer.

Milieuvriendelijk

Lege cartridges gratis opsturen voor een verantwoorde recycling.

Bijdrage leveren