1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Originele inkt en tonercartridges
  4. Duurzame cartridges

Onze bijdrage aan een duurzame samenleving

Bij Brother denken we na over de hele levenscyclus van onze producten. Wij streven ernaar dat al onze apparaten en cartridges zo min mogelijk impact op het milieu hebben. Door ons te conformeren aan deze doelstelling, heeft Brother een Zero Waste to Landfill status verworven. Zo zorgen wij er indirect voor dat u milieubewust bezig bent.

Kies voor originele cartridges als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

Minimaliseer uw impact op het milieu

Met het gebruik van originele Brother inkt- en tonercartridges minimaliseert u het energieverbruik. Uw Brother printer is namelijk ontworpen om te werken met originele verbruiksartikelen, om zodoende afval en de impact op het milieu te verminderen. Dankzij de nieuwste technologieën kunt u met gebruik van originele Brother cartridges het volgende bereiken:

  • Energie besparen
  • Minder cartridges gebruiken
  • Gratis en eenvoudig recyclen van cartridges

Gratis cartridges opsturen voor recycling

Wanneer uw toners leeg zijn, kunt u deze voor recycling gratis aan ons opsturen. De cartridges worden dan verwerkt in één van onze ultramoderne recyclingcentra. Met dit proces willen wij bijdrage aan het behoud van onze leefomgeving en mede daardoor mogen onze producten het strenge 'Blue Angel' keurmerk voeren.

Lees meer over het recyclingprogramma van Brother.

Vind de juiste inkt- of tonercartridge voor uw Brother printer.

Veiligheid

Voldoet aan ISO-normen en eisen van klantveiligheid.

Uitvoerig getest