1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Originele inkt en tonercartridges
  4. Vakkundig ontworpen cartridges

Gegarandeerde kwaliteit

Brother garandeert al zijn klanten dat de originele verbruiksartikelen zeer hoge kwaliteit en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid bieden.

Originele Brother inkt- en tonercartridges zijn ontworpen, geproduceerd en getest met de modernste apparatuur, in de best mogelijk omgeving. De opslagfaciliteiten worden continue gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat uw inkt en toner niet beschadigd of vervuild worden. Zodoende kunnen wij u altijd de beste kwaliteit bieden.

Kies voor originele cartridges als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

Cartridges van topkwaliteit

Originele Brother cartridges zijn ontworpen als onderdeel van een geavanceerd printsysteem. Elke cartridge is speciaal afgestemd voor gebruik in een serie specifieke printers. Onze originele verbruiksartikelen bieden daarom de best mogelijke resultaten voor uw bedrijf, waar u altijd blindelings op kunt vertrouwen.

Met precisie ontworpen

Brother inkt- en tonercartridges worden geproduceerd door dezelfde technici die onze printers ontwerpen. Elke cartridge is vakkundig geproduceerd, zodat ze naadloos werken met de printer en de volgende zaken kunnen worden gegarandeerd:

  • Minimale uitvaltijd
  • Optimale cartridge opbrengst
  • Langere levensduur voor de printer

Vind de juiste inkt- of tonercartridge voor uw Brother printer.

Milieuvriendelijk

Lege cartridges gratis opsturen voor een verantwoorde recycling.

Bijdrage leveren

Veiligheid

Voldoet aan ISO-normen en eisen van klantveiligheid.

Uitvoerig getest