6 Nieuwsberichten

EcoPro

Brother lanceert het nieuwe EcoPro printabonnement

Brother introduceert EcoPro in Europa, de nieuwe abonnementsservice voor inkt en toner.
EcoPro biedt een slimme en voordelige manier van printen. Met het EcoPro printabonnement kunnen thuisgebruikers en kleine ondernemers op een eenvoudige manier kosten besparen. Daarnaast profiteren ze van automatische levering van cartridges, zodat de printer nooit meer onverwacht stil komt te staan omdat de inkt of toner op is. Gebruikers kunnen het printabonnement de eerste twee maanden gratis proberen.

BLI award

Brother ontvangt twee belangrijke awards voor diverse inkjetprinters

Er zijn twee prestigieuze internationale awards toegekend aan Brother inkjetprinters. Het gaat om de Buyers Lab Award en de iF Design Award. De Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award werd toegekend aan nieuwe Brother printers in de categorie ‘Voortreffelijke all-in-one inkjetprinter voor het MKB’. Daarnaast ontving een aantal Brother apparaten voor het vijftiende achtereenvolgende jaar de belangrijke iF Design Award (2022). De IF Design Award werd dit jaar niet alleen toegekend aan Brother hardware, maar ook aan twee Brother software applicaties voor labelprinters.

TEKLYNX Logo

Brother vergroot professionele labelmogelijkheden door partnerschap met TEKLYNX

Vanaf 18 januari 2022 start de samenwerking tussen labelprinterfabrikant Brother en TEKLYNX, wereldwijde marktleider op het gebied van barcode-softwareoplossingen. De samenwerking maakt het voor bedrijven nog eenvoudiger om barcodelabels te maken en af te drukken. Met het partnerschap worden de labelmogelijkheden van het Brother labelportfolio verder uitgebreid en kunnen organisaties efficiënt professionele labels printen die voldoen aan de industriestandaard.