1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2022
  5. Brother ontvangt twee belangrijke awards

Brother ontvangt twee belangrijke awards

 

Er zijn twee prestigieuze internationale awards toegekend aan Brother inkjetprinters. Het gaat om de Buyers Lab Award en de iF Design Award. De Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award werd toegekend aan nieuwe Brother printers in de categorie ‘Voortreffelijke all-in-one inkjetprinter voor het MKB’. Daarnaast ontving een aantal Brother apparaten voor het vijftiende achtereenvolgende jaar de belangrijke iF Design Award (2022). De IF Design Award werd dit jaar niet alleen toegekend aan Brother hardware, maar ook aan twee Brother software applicaties voor labelprinters.

Buyers Lab (BLI) prees Brother's veelzijdige MFC-J4300/J4500 modellen vanwege betrouwbaarheid, mobiele verbindingsmogelijkheden, flexibiliteit bij het scannen en zeer goede printkwaliteit in kleur. Brother was een van de slechts vijf bedrijven die een BLI Winter 2022 Pick Award for Outstanding Achievement ontvingen.

De iF Design Award voor Brother producten werd in vijf verschillende categorieën behaald, waaronder computer, gebruikersinterface en interfaces voor digitale media. De producten die in de prijzen vielen zijn:

DCP-J1200W All-in-one inkjetprinter

MFC-J4540DW All-in-one inkjetprinter

MFC-J6955DW All-in-one inkjetprinter

HAK100 desktop hot foil printer

Color Label Editor2 app voor kleurenlabelprinters

Pro Label Tool app voor P-touch labelprinters


Brother laat het volgende weten: “We zijn trots op de erkenning die onze producten hebben gekregen. We zijn voortdurend bezig om onze producten te verbeteren volgens de veranderende behoeften van de klant. De prijzen die we nu hebben ontvangen zijn een beloning voor onze inspanningen."

"Brother is veelvuldig winnaar van zowel de BLI Pick Awards als de iF Design Awards, wat de consistente prestaties en kwaliteit van onze printers en apps aantoont. We hebben voor ieder wat wils, van thuisgebruik tot professionele toepassingen en oplossingen voor retailers."

De iF Design Award werd in 1953 in Duitsland geïntroduceerd en kijkt naar creativiteit in design, gebruikersinterface en gebruikerservaring.

Keypoint Intelligence, de organisator van de BLI Pick Awards, is de grootste onafhankelijke aanbieder van analytische informatie en diensten voor document imaging. De uitreiking wordt elke zes maanden gehouden, waarbij producten worden beloond die het best presteerden in de labtests van Keypoint Intelligence.

BLI award