1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2022
  5. Brother lanceert nieuwe A3 business inkjetprinters met MAXIDRIVE printtechnologie

Brother lanceert nieuwe A3 business inkjetprinters met MAXIDRIVE printtechnologie

 

De nieuwe veelzijdige professionele A3 all-in-one inkjetprinters van Brother zorgen voor tijdswinst en geldbesparing terwijl de printkwaliteit beter is dan ooit. 

 

Brother introduceert zowel een professionele als zakelijke lijn inkjetprinters die zijn uitgerust met MAXIDRIVE printtechnologie. De nieuwe modellen beschikken allemaal over flexibele A3 printmogelijkheden en de topmodellen bieden tevens dubbelzijdige A3 kopie- en scanfuncties.
De all-in-one printers beschikken over een grote verscheidenheid aan geavanceerde scanfuncties voor efficiënt documentmanagement, zoals scannen naar doorzoekbare PDF, netwerk, (S)FTP en  ondersteunen diverse clouddiensten zoals SharePoint online. 

Met de beschikbaarheid van super hoge capaciteit inktcartridges, worden de printkosten aanzienlijk verlaagd. De business printers zijn ideaal om gebruikt te worden in combinatie met Brother Managed Print Service (MPS), waarmee zakelijke gebruikers volledig ontzorgd worden door automatische levering van cartridges en reparatieservice op locatie.

De nieuw ontwikkelde MAXIDRIVE printchip betekent voor Brother, en de printsector in het algemeen, een enorme stap vooruit. Deze zeer dunne printchip maakt gebruik van een uniek systeem dat inkt afgeeft bij hoog vermogen. De printkop kan daardoor de juiste hoeveelheid inkt in kortere tijd op het papier zetten, waardoor de printsnelheid tot wel 150% wordt verhoogd. De nieuwe printchip zorgt ook voor een langere levensduur van de printers, waardoor tot wel 200% meer afdrukken gemaakt kunnen worden in vergelijking met voorgaande modellen. 

John Goossens, sales manager bij Brother Nederland, is tevreden met de introductie van het nieuwe assortiment: “De nieuwe generatie zakelijke A3 inkjetprinters is voor bedrijven en organisaties een echte meerwaarde. De modellen zijn voorzien van onze nieuwste, innovatieve printkoptechnologie MAXIDRIVE, die garant staat voor hoge printsnelheden, afdrukken van topkwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast kan er flexibeler gewerkt worden, dankzij de mogelijkheid om te printen tot A3-formaat. Via de Brother Mobile Connect app kunnen gebruikers vanaf iedere locatie binnen en buiten het kantoor printen.”

Naast alle high-tech features kunnen gebruikers ook rekenen op lage emissies en stroomverbruik zonder in te boeten op afdrukkwaliteit. Met een kleinere footprint dan de meeste A3-printers, passen de compact ontworpen modellen naadloos in de meeste kantooromgevingen en zijn ze ideaal geschikt binnen een ambitieuze zakelijke omgeving.

Bekijk hier de nieuwe zakelijke A3 modellen

 
mfc-j6957dw